Fotografija: Osvojite čak četiri besplatne ulaznice. Evo kako.../Foto: Antonio Balic/CROPIX, Jure Mišković, Saša Burić
Galerija
Osvojite čak četiri besplatne ulaznice. Evo kako.../Foto: Antonio Balic/CROPIX, Jure Mišković, Saša Burić

Spektakl u Hotelu Picok: "Osvojite ulaznice za koncert Hanke Paldum i Duška Kuliša"

Iz Hotel Picok imaju dobre vijesti. Podijelit će dva puta po dvije ulaznice, a na vama je da podijelite objavljeni članak na svom Facebook profilu i tagirate osobu s kojom biste otišli na koncert



ĐURĐEVAC – Za četiri dana u Đurđevcu se sprema pravi spektakl koji ne biste trebali propustiti. Naime, u šatoru Hotela Picok 11. svibnja nastupaju Hanka Paldum i Duško Kuliš. Vip ulaznice planule su u rekordnom roku, a rasprodano je i više od 70 posto preostalih ulaznica.

Dusko Kulis/Foto: Sasa Buric/CROPIX
Dusko Kulis/Foto: Sasa Buric/CROPIX
Hanka Paldum/Foto: Antonio Balic/CROPIX
Hanka Paldum/Foto: Antonio Balic/CROPIX

- Đurđevac će zasjati u sjaju najvećih glazbenih zvijezda kada se 11. svibnja, u subotu, u 20 sati, legendarna Hanka Paldum i neponovljivi Duško Kuliš pojave na istom mjestu! Veliki šator iza Hotela Picok postat će epicentar glazbenog uzbuđenja, pružajući publici nezaboravno iskustvo uživo.

Nezaboravno iskustvo

Ova glazbena večer obećava nevjerojatnu kombinaciju emocija, talenta i energije koja će ispuniti svaku dušu prisutnu u publici. Ulaznice su u prodaji putem sustava Entrio, stoga osigurajte svoje mjesto na vrijeme i pripremite se za nezaboravno glazbeno putovanje u Đurđevcu, kažu iz Entrio sustava o ovom događaju.


Foto: Jure Miskovic/CROPIX
Foto: Jure Miskovic/CROPIX

Iz Hotel Picok pak, imaju dobre vijesti. Podijelit će dva puta po dvije ulaznice, a na vama je da podijelite objavljeni članak na svom Facebook profilu i tagirate osobu s kojom biste otišli na koncert. Slobodno napišete i zašto želite ići na ovaj glazbeni spektakl! 

Tko je najsretniiji dobitnik, objavit ćemo sutra u isto ovo vrijeme, dakle, nakon točno 24 sata. Sretno svima!

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku i TikToku!