Fotografija: Daruvarske toplice postat će centar za prevenciju i herabilitiaciju HOO-a/CROPIX
Galerija
Daruvarske toplice postat će centar za prevenciju i herabilitiaciju HOO-a/CROPIX

Daruvarske toplice postaju centar za prevenciju i rehabilitaciju olimpijaca

Riječ je o uzajamnoj suradnji nastaloj prvenstveno zbog naše prepoznatljivosti u pripremi, ali i rehabilitaciji vrhunskih sportaša, a ujedno ćemo postati i prvi takav partner HOO-a, kazao je Ratko Vuković- 7. travnja potpisat ćemo ugovor s Hrvatskim olimpijskim odborom, kojim ćemo službeno postati njihov centar za prevenciju i rehabilitaciju sportaša i olimpijaca, potvrdio je ravnatelj Daruvarskih toplica Ratko Vuković.

Ta suradnja, prema njegovim riječima, prvenstveno će značiti puno veći dolazak sportaša u Daruvar, a ujedno je to i promocija Toplica putem HOO-a, ali i obrnuto.

Prvi takav centar

- Riječ je o uzajamnoj suradnji nastaloj prvenstveno zbog naše prepoznatljivosti u pripremi, ali i rehabilitaciji vrhunskih sportaša, a ujedno ćemo postati i prvi takav partner HOO-a. Podsjetit ću, u Daruvaru su na rehabilitaciji boravili Janica i Ivica Kostelić te mnogi drugi najbolji hrvatski sportaši, dodao je Vuković. 

Ravnatelj Daruvarskih toplica Ratko Vuković/Foto: MojPortal.hr
Ravnatelj Daruvarskih toplica Ratko Vuković/Foto: MojPortal.hr

Drugim riječima, zahvaljujući ovom partnerstvu HOO preporučit će svim sportašima da na pripreme i rehabilitaciju dolaze u Daruvarske toplice. Recimo i to da će suradnja biti dogovorena na godinu dana, a budu li obje strane zadovoljne, vjerojatno će se dogovoriti i duže partnerstvo. 

Podsjetimo, u Daruvarskim toplicama na pripremama je nedavno bilo 180 judaša iz Hrvatske, Velike Britanije, Bosne i Hercegovine te Kosova, koji su bili oduševljeni uvjetima u Daruvaru, o čemu više možete pročitati OVDJE.