Fotografija: Ime Nenada Mrzlečkog nalazi se na popisu kandidata za pismeno testiranje za radno mjesto viši stručni savjetnik u Općoj bolnici
Ime Nenada Mrzlečkog nalazi se na popisu kandidata za pismeno testiranje za radno mjesto viši stručni savjetnik u Općoj bolnici "Dr. Anđeloko Višić" Bjelovar/ Foto: Deni Marčinković/MojPortal.hr

Aktualni šef hitnjaka Mrzlečki želi biti viši savjetnik u bolnici: "Za dva dana ide na testiranje"

Šuškanja kako se Mrzlečki nakon što iskoristi 26 dana starog godišnjeg neće vratiti ne mjesto ravnatelja hitnjaka, sve su glasnija. Pokušali smo ga pitati kakve su mu namjere, no ne javlja se na poziveBJELOVAR – Za dva dana, 6. ožujka, Nenad Mrzlečki, još uvijek aktualni ravnatelj Zavoda za hitnu medicinu Bjelovarsko-bilogorske županije, pojavit će se u Općoj bolnici "Dr. Anđelko Višić" Bjelovar na pismenom testiranju za radno mjesto viši stručni savjetnik.

Naime, Mrzlečki se za spomenuto radno mjesto javio na natječaj raspisan 8. veljače. Osim njegovog, na popisu koji je javno dostupan dokument, nalazi se još 12 drugih osoba.

Nedostupni za izjave

Podsjetimo, sredinom veljače pisali smo OVDJE kako je ravnatelj Nenad Mrzlečki uzeo čak 26 radnih dana starog godišnjeg odmora, a već tada počele su priče kako se Mrzlečki ne namjerava vratiti na posao. Njegov zamjenik Branko Novković tada nam je rekao da je zamoljen uskočiti i mijenjati Mrzlečkog na mjestu ravnatelja sve do njegovog povratka, no o ostavci, tvrdio je, ne zna ništa.

Pokušali smo tada doći i do izjava aktualnog ravnatelja, kao i predsjednika Upravnog vijeća Zavoda, Petra Tomića. No, nijedan od njih nije nam se javljao na pozive. Nisu odgovorili niti na naše upite mailom.

Danas - ista situacija. Novković koji se dostupan na mobitel kaže da i dalje ne zna ništa, osim da je ravnatelj Mrzlečki na godišnjem odmoru. Mrzlečki i Tomić pak, ponovno ne žele odgovoriti na mailove, kao ni javiti se na naše pozive.

Poništen, pa ponovno raspisan natječaj

No, javno dostupan dokument, odnosno popisa kandidata za pismeno testiranje za radno mjesto višeg stručnog savjetnika u bjelovarskoj bolnici jasno pokazuje kako se za tu poziciju, između ostalih, javio i Nenad Mrzlečki, još uvijek aktualni ravnatelj Zavoda za hitnu medicinu BBŽ-a.

Ime Nenada Mrzlečkog nalazi se na popisu kandidata za pismeno testiranje za radno mjesto viši stručni savjetnik u Općoj bolnici
Ime Nenada Mrzlečkog nalazi se na popisu kandidata za pismeno testiranje za radno mjesto viši stručni savjetnik u Općoj bolnici "Dr. Anđeloko Višić" Bjelovar/ Foto: Deni Marčinković/MojPortal.hr

Dodajmo, sličan ili isti natječaj za radno mjesto višeg stručni savjetnika u bjelovarskoj bolnici raspisan je i početkom godine, točnije 5. siječnja. No, za 21 dan, odnosno 26. siječnja je poništen da bi opet bio raspisan 8. veljače.

Ubrzo nakon toga, 29. veljače objavljena su imena kandidata koja moraju pristupiti pismenom testiranju. Među njima je, ponavljamo, i ime aktualnog ravnatelja Nenada Mrzlečkog.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku i TikToku!