Fotografija: Osvojite dva puta po dvije besplatne ulaznice i majice/Foto: MojPortal
Galerija
Osvojite dva puta po dvije besplatne ulaznice i majice/Foto: MojPortal

Dijelimo besplatne ulaznice za dvije predstave BOK festa: "Tagirajte, osvojite i uživajte!"

Pobjednike čekaju dva puta po dvije ulaznice i to za predstavu „Zakon Zagore“ koja se prikazuje 29.4. u 20:00 sati te za predstavu „Početak“ koju možete pogledati 30.4.2024. također u 20 sati



BJELOVAR – Za dva dana, 26. travnja, počinju Bjelovarski odjeci kazališta, popularnije BOK fest. Sve do 9. svibnja, bjelovarska će publika imati priliku uživati u 12 vrhunskih izvedbi, 11 gostujućih kazališta, predstavljanju knjiga, izložbi, turniru, kvizu, koncertu i još mnogo čemu.

Mi vam omogućujemo da za dvije sjajne predstave potpuno besplatno osvojite ulaznice.

Sve što trebate učiniti jest da ispod objave tagirate osobu s kojom biste otišli pogledati predstavu i da napišete razlog zašto želite ići. Besplatne ulaznice osvaja osoba ispod čijeg komentara osvane najveći broj lajkova. Imajte na umu da uvijek najbolje prolaze komentari šaljivog tona. Sretno svima!

Uz ulaznice, dobivate i majicu

Ono što još valja napomenuti da pobjednika čekaju dva puta po dvije ulaznice i to za predstavu „Zakon Zagore“ koja se prikazuje u ponedjeljak 29.4. u 20:00 sati te za predstavu „Početak“ koju možete pogledati u utorak 30.4.2024. u 20:00 sati, naravno u bjelovarskom Domu kulture.

Foto: CUK
Foto: CUK
Foto: CUK
Foto: CUK

Uz ulaznice kao poklon ide i jedna BOK fest majica.

Komentirati, tagati i nadmetati se za besplatne ulaznice možete punih 24 sata, dakle, sve do sutra, 25. travnja u 15 sati. Proglašenje pobjednika, odnosno dvije osobe čiji kometari su osvojili najviše lajkova, bit će u 16 sati.

Sretni dobitnici ulaznice i majicu moći će preuzeti na blagajni KMCBJ u radno vrijeme.

Sretno svima!

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku i TikToku!