Fotografija: Foto: Pexels
Galerija
Foto: Pexels

Ne propustite interaktivno predavanje „Disanjem do boljeg zdravlja“ Marijane Jurković

Na ovoj radionici naučit će se kako obuzdati strah, nervozu, napade panike tehnikama disanja te kako pravilno disati kroz dan. Ulaz je slobodan uz najavu
BJELOVAR - Instruktorica yoge i pilatesa Marijana Jurković gostuje u bjelovarskom Inkubatoru ideja, gdje će održati interaktivno predavanje „Disanjem do boljeg zdravlja“. Predavanje će se održati u petak, 24. rujna s početkom u 19 sati.  Ovo je sjajna prilika da se zainteresirani detaljnije upoznaju s tehnikama disanja te prednostima koje donosi pravilno disanje.

Praktične vježbe

Na interaktivnom predavanju obuhvatit će se široko područje ove teme te će okupljeni imati prilike saznati kako disanje djeluje na naše tijelo i zdravlje. Predavanje se sastoji i od praktičnog dijela, gdje će sudionici napraviti par jednostavnih vježbi kako bi tehnike disanja o kojima su slušali mogli odmah i primijeniti.

<p>ne propustite ovo predavanje i najavite svoj dolazak na vrijeme/Foto: Inkubator ideja</p>

ne propustite ovo predavanje i najavite svoj dolazak na vrijeme/Foto: Inkubator ideja

Disanje je radnja koja se izvodi i voljno i nesvjesno. O kvaliteti našeg disanja ovise mnogi procesi u organizmu. Mnogo toga možemo ispraviti i poboljšati ako samo usmjerimo malo više pažnje na svoj dah i naučimo ga kontrolirano produbiti.

Znate li točno što se događa u vašem organizmu kada dišemo? Zašto dišemo ubrzano i plitko kada smo uzbuđeni?

Obuzdati strah i paniku

Na ovoj radionici naučit ćemo kako obuzdati strah, nervozu, napade panike tehnikama disanja te kako pravilno disati kroz dan.

Ulaz je slobodan za sve zainteresirane uz prethodnu najavu pozivom (043/243-534), e-mailom (office@inkubator-ideja.hr) ili porukom na Facebook ili Instagram stranici Inkubatora ideja.

Podsjetimo, Inkubator ideja rezultat je istoimenog EU projekta čiji je nositelj Bjelovarski centar za razvoj civilnoga društva. Riječ je o coworking prostoru koji, osim što pruža mjesto za rad i učenje svima kojima je to potrebno, organizira društvene evente različitih tematika u kojima se predstavljaju inspirativni pojedinci.