Fotografija: Građani čekaju red za cijepljenje u Cjepku/ Foto: Deni Marčinković
Građani čekaju red za cijepljenje u Cjepku/ Foto: Deni Marčinković

"Cjepko" dolazi u Općinu Kapela. Pogledajte gdje se možete cijepiti

I dalje su u tijeku „Dani otvorenih vrata“ u Zavodu za javno zdravstvo u Bjelovaru pa se tako građani mogu cijepiti bez najave i naručivanja ponedjeljkom, srijedom i petkom od 9 do 12 satiNa području Bjelovarsko-bilogorske županije u posljednja 24 sata nema potvrđenih novih slučaja zaraze koronavirusom.

U Općoj bolnici Bjelovar na liječenju je jedna osoba zaražena koronavirusom, a na opservaciji je 6 pacijenata. U samoizolaciji na području Bjelovarsko-bilogorske županije nalazi se 80 osoba.

Nastavlja se cijepljenje i u COVID-busu „Cjepko“, a građani se sutra u svojim mjestima mogu cijepiti na području općine Kapela i to po slijedećem rasporedu:

Gornje Sredice – Društveni dom – od 9,00 do 10,00 sati

Lipovo Brdo – Društveni dom – od 10:30 do 11:30 sati

Starčevljani – Društveni dom – od 12:00 do 13 sati

I dalje su u tijeku  „Dani otvorenih vrata“ u Zavodu za javno zdravstvo u Bjelovaru pa se tako građani mogu cijepiti bez najave i naručivanja ponedjeljkom, srijedom i petkom od 9 do 12 sati. Ponedjeljkom se cijepi Astra Zenecom, srijedom Pfizerom, a petkom Modernom.

Osim u Bjelovaru svi zainteresirani građani mogu se bez najave i naručivanja cijepiti i u ispostavama Zavoda za javno zdravstvo u Garešnici i Daruvaru. Cijepi se Pfizer cjepivom, potrebno je samo ponijeti zdravstvenu iskaznicu.

Ispostava Garešnica - Služba za epidemiologiju

13.07.2021. od 12:00 do 14:00

Ispostava Daruvar - Služba za epidemiologiju

14.07.2021. od 09:00 do 12:00