Fotografija: Mladi daruvarski nogometaši ostvarili su još jedan sjajan rezultat/ Foto: HNK Daruvar
Galerija
Mladi daruvarski nogometaši ostvarili su još jedan sjajan rezultat/ Foto: HNK Daruvar

VIDEO Mladi daruvarski nogometaši izborili nastup na državnoj završnici Coca Cola Cupa

Daruvarčani će u Splitu snage odmjeriti s 12 najboljih ekipa iz cijele Hrvatske i to od 27. do 29. srpnjaJoš jedna sjajna vijest stigla je ovih dana iz HNK Daruvar. Naime, selekcija dječaka U 11 na regionalnoj završnici Coca Cola Cupa odigranog u Virovitici, osvojila je prvo mjesto i time osigurala odlazak na državnu završnicu u Split.

Inače, Coca Cola Cup je natjecanje u sklopu Plazma Sportskih igra mladih, a na regionalnoj završnici u Virovitici sudjelovale su najbolje ekipe Koprivničko-križevačke, Bjelovarsko-bilogorske i Virovitičko-podravske županije.

U završnici s dvije ekipe

Na tom natjecanju Daruvarčani su nastupali s dvije ekipe, Daruvar 1 i Daruvar 2, a da je riječ o izuzetno nadarenoj generaciji svjedoči i podataka da je i druga ekipa dogurala daleko, odnosno zaustavljena je u polufinalu. 

U finalnoj utakmici Daruvar 1 do zlata je došao svladavši ekipu Suhopolja i to boljim izvođenja sedmeraca.

Kao što smo rekli, tim rezultatom Daruvarčani su izbori put u Split na državnu završnicu, koja je na rasporedu je od 27. do 29. srpnja, a na njoj nastupa 12 najboljih ekipa iz cijele Hrvatske.

Zlato u Virovitici osvojili su: Marijan Vuk, Leon Najdek, Gabriel Jurkić, Gabrijel Doljanin, Marko Urbanek, Matko Marić, Mihael Mihalik, Matej Majdak, Sebastijan Trubelja i Miha Bartoš te njihov trener Grga Kašljević. Čestitamo!

U finalu su bili bolji od vršnjaka iz Suhopolja/ Foto: HNK Daruvar
U finalu su bili bolji od vršnjaka iz Suhopolja/ Foto: HNK Daruvar