Fotografija: Iz daruvarske Gimnazije iznimno su ponosni na svoje odbojkaše već i zbog plasmana na Državno natjecanje/Foto: Gimnazija Daruvar
Galerija
Iz daruvarske Gimnazije iznimno su ponosni na svoje odbojkaše već i zbog plasmana na Državno natjecanje/Foto: Gimnazija Daruvar

UPRAVO Odbojkaši daruvarske Gimnazije otputovali na državno prvenstvo u Poreč

Čak 15 godina smo čekali generaciju koja će našoj školi donijeti plasman na državno natjecanje! To su naši odbojkaši. Držimo im palčeve, poručuju iz daruvarske gimnazijeDARUVAR - Sjajne vijesti stižu jutros iz Daruvara. Naime, iz Gimnazije Daruvar pohvalili su se kako su upravo otpratili svoje odbojkaše na državno natjecanje.

Foto: Gimnazija Daruvar
Foto: Gimnazija Daruvar

- Čak 15 godina smo čekali generaciju koja će našoj maloj školi donijeti plasman na državno natjecanje! Oni su odbojkaši, sjajna generacija mladića i upravo su otputovali u Poreč odmjeriti snage s najboljim ekipama u Hrvatskoj.

Grad odbojke

Neizmjerno smo ponosni na ovaj uspjeh, Daruvar je grad odbojke i vjerujemo da će dečki dati sve od sebe da to pokažu i ostalima. Na čelu sa svojim profesorom, Emirom Sulikom, s imenom škole na leđima ponosno u borbu za najbolji rezultat, poručuju iz daruvarske gimnazije.

Foto: Gimnazija Daruvar
Foto: Gimnazija Daruvar
Foto: Gimnazija Daruvar
Foto: Gimnazija Daruvar

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!