Fotografija: Lea Čale, Petra Radinović (obje 3.d), Sara Lončar i Nika Trogrlić (obje 3.b). Voditelj Dario Obran/Foto: Ekonomska i birotehnička škola Bjelovar
Lea Čale, Petra Radinović (obje 3.d), Sara Lončar i Nika Trogrlić (obje 3.b). Voditelj Dario Obran/Foto: Ekonomska i birotehnička škola Bjelovar

Učenice Ekonomske i birotehničke škole Bjelovar četvrte na državnom prvenstvu u badmintonu

"Naše djevojke nastupile su u sastavu Lea Čale, Petra Radinović (obje 3.d), Sara Lončar i Nika Trogrlić (obje 3.b). Voditelj je Dario Obran. Čestitke svima", poručuju iz školeUčenice Ekonomske i birotehničke škole Bjelovar 4. su na državnom prvenstvu u badmintonu. Ovim sjajnim vijestima pohvalili su se iz Škole rekavši kako je prvenstvo održano od 26. do 28. veljače u Poreču. Riječ je o državnom prvenstvu srednjih škola u badmintonu.

- Naše su djevojke u skupini pobijedile djevojke iz Otočca 3:2 i Nove Gradiške 3:0. U četvrtfinalu su bile bolje od djevojaka iz Đakova 3:2 da bi u polufinalu izgubile od I. Gimnazije Zagreb 3:0, a u borbi za treće mjesto od djevojaka iz Hotelijersko-turističke škole Zagreb 3:1.

Trener Obran

Na kraju su zauzele četvrto mjesto na državnom prvenstvu srednjih škola u badmintonu!

Naše djevojke nastupile su u sastavu Lea Čale, Petra Radinović (obje 3.d), Sara Lončar i Nika Trogrlić (obje 3.b). Voditelj je Dario Obran. Čestitke, poručuju iz Škole.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku i TikToku!