Fotografija: Treninzi se održavaju na terenu uz daruvarsko Jezero/ Foto: OK Daruvar
Galerija
Treninzi se održavaju na terenu uz daruvarsko Jezero/ Foto: OK Daruvar

U petak starta škola odbojke na pijesku na daruvarskom Jezeru. Još ima mjesta...

Škola je namijenjena za djevojčice i dječake od prvog do petog razreda, a plan je da treniraju dva do tri puta tjedno. Odbojkaško predznanje uopće nije bitno, kaže Dario ŠokacDolaskom vrućih ljetnih dana Odbojkaški klub Daruvar iz dvorane sad već tradicionalno seli na teren uz daruvarsko Jezero. Naravno, riječ je o školi odbojke na pijesku koju i ove godine organiziraju od 1. srpnja do 1. kolovoza.

- Mjesta još uvijek ima i svi zainteresirani neka nam se slobodno jave. Škola je namijenjena za djevojčice i dječake od prvog do petog razreda, a plan je da treniraju dva do tri puta tjedno, ovisno o dogovoru i mogućnostima, pojasnio je predsjednik Odbojkaškog kluba Daruvar Dario Šokac.

Plakat škole odbojke na pijesku/ Foto: OK Daruvar
Plakat škole odbojke na pijesku/ Foto: OK Daruvar

Dodao je i to da se svake godine odazove između 20 i 30 djece, a znalo se događati da bude i više kategorija.

- Ono što svakako treba istaknuti je da su svi dobrodošli, odnosno odbojkaško predznanje uopće nije bitno, naglasio je Šokac.

Kao što smo već rekli, škola starta 1. srpnja i provodit će se kroz cijeli mjesec, a brigu o mališanima vodit će trenerica Maja. Upravo njoj se možete javiti za rezervaciju mjesta, kao i za sve dodatne informacije i to na broj 099/507-9304. Članarina za školu odbojke na pijesku iznosi 150 kuna, a treninzi će se održavati u jutarnjim terminima od 8 do 10 sati. 

Svake godine okupi se 20 do 30 mališana/ Foto: OK Daruvar
Svake godine okupi se 20 do 30 mališana/ Foto: OK Daruvar