Fotografija: Ove nedjelje održat će se 5. turnir u čast neprežaljenom vrataru kluba/Foto: Mateo Kunić
Galerija
Ove nedjelje održat će se 5. turnir u čast neprežaljenom vrataru kluba/Foto: Mateo Kunić

U nedjelju svi na memorijalni turnir u Veliko Korenovo: "Igramo u čast našeg Stipe Vučemila"

"Sudjeluju nogometaši NK "Korenovo" Veliko Korenovo kao domaćin, zatim NK - Signal Obrovnica, NK Zrinski Zrinski Topolovac i NK Croatia Nova Kapela", kazao je Mateo Kunić



Ove nedjelje, 6. kolovoza, s početkom u 11 sati u Velikom Korenovu održat će se 5. Memorijalni turnir "Stipe Vučemilo".

Riječ je o turniru posvećenom prerano preminulom vrataru Stipi Vučemilu, a organiziraju ga mjesni odbor i nogometni klub NK Korenovo.

Četiri ekipe

- Pozivamo sve zainteresirane da dođu i uživaju u turniru. Sudjeluje više ekipa, a među njima su nogometaši NK "Korenovo" Veliko Korenovo kao domaćin, zatim NK - Signal Obrovnica, NK Zrinski Zrinski Topolovac i NK Croatia Nova Kapela, kazao je  Mateo Kunić, predsjednik MO Veliko Korenovo koji nam je otkrio i neke detalje o najnovijim ulaganjima na igralištu u Velikom Korenovu.

Stipe Vučemilo/Foto: Mateo Kunić
Stipe Vučemilo/Foto: Mateo Kunić

- Ponosno ističemo postignuća u ulaganju u infrastrukturu NK Korenova, našeg voljenog kluba, koje je jedina udruga i okupljalište mještana u našem selu. S predanošću i strašću radimo na postepenom poboljšanju uvjeta na našem klupskom objektu, koji datira iz 1979. godine.

Naš prvi korak u ovom procesu bio je osigurati sve potrebne dozvole i legalizirati objekt, što smo uspješno obavili 2019. godine. Ova važna administrativna faza bila je temelj za daljnji razvoj i modernizaciju klupskog prostora.

Obnova krovišta

U 2022. godini, fokusirali smo se na zamjenu dotrajalog i prokišnjavajućeg krovišta. Svjesni važnosti kvalitetne i sigurne infrastrukture, odlučili smo uložiti u novo krovište kako bismo zaštitili naše igrače, navijače i sve posjetitelje od nepovoljnih vremenskih uvjeta. Ova investicija rezultirala je obnovljenim krovištem koje pruža potpunu zaštitu i omogućuje nesmetanu aktivnost našeg kluba.

Foto: Mateo Kunić
Foto: Mateo Kunić

U proljeće 2023. godine, bili smo usmjereni na zamjenu stare drvene stolarije. Osim estetskog aspekta, nova stolarija pruža bolju izolaciju i poboljšava energetsku učinkovitost objekta. Na taj način, osiguravamo ugodno okruženje za naše igrače i posjetitelje, bez obzira na vanjske uvjete.

Sada, u trenutnom razdoblju, fokusirani smo na žbukanje objekta i stavljanje fasade. Ovo je značajan korak u podizanju vizualnog identiteta kluba i stvaranju ugodne atmosfere za sve koji posjećuju naš nogometni klub. Stavljanje fasade također pridonosi održavanju strukturne cjelovitosti zgrade i produljuje njezin vijek trajanja.

Bolji uvjeti za navijače i igrače

Ulaganje u infrastrukturu NK Korenovo ne samo da nam omogućuje da budemo ponosni na postignuto, već i pokazuje našu predanost i brigu prema našem klubu i mjesnoj zajednici. Svaki korak u ovom procesu ima za cilj stvoriti bolje uvjete za naše igrače, navijače i sve naše mještane koji dolaze na naše utakmice i događaje.

Foto: Mateo Kunić
Foto: Mateo Kunić
Foto: Mateo Kunić
Foto: Mateo Kunić
Foto: Mateo Kunić
Foto: Mateo Kunić

Ovim putem želimo zahvaliti svim sponzorima kojih je puno, MO Veliko Korenovo, Nogometnom Savezu BBŽ-a, Gradu Bjelovaru na čelu s gradonačelnikom Hrebakom i zamjenikom Brajdićem što nas podržavaju u našim projektima, a najveće zahvale idu našoj upravi na čelu s Kristijanom Tušakom koji sve radove vodi. Naravno, hvala svim ostalim članovima koji dolaze na radne akcije i pomažu da se naš klub razvija, kazao je predsjednik kluba Mateo Kunić koji ujedno organizira sva događanja te je zadužen za proces financiranja svih ulaganja.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!