Fotografija: Foto: Borna Jakšić/CROPIX (ilustracija)
Galerija
Foto: Borna Jakšić/CROPIX (ilustracija)

U Lipiku kreće besplatna škola stolnog tenisa: "Primamo sve uzraste"

Polaznici će imati priliku raditi s iskusnim trenerima koji će im davati korisne savjete i voditi ih kroz treninge, poručuju iz Stolnoteniskog kluba LiPa



Tradicionalna besplatna ljetna škola stolnog tenisa, koju organizira Stolnoteniski klub LiPa, ponovno će biti otvorena za sve zainteresirane, piše lipički Compas.

Škola je namijenjena svim uzrastima i pruža priliku svim polaznicima da nauče i usavrše svoje vještine u igri stolnog tenisa.

Dobra volja

Termini ljetne škole su ponedjeljkom, utorkom i četvrtkom od 18 do 20 sati, a održavaju se u klupskim prostorijama u Društvenom domu u Filipovcu. Početak škole je zakazan za 24. srpnja, a trajat će sve do 3. kolovoza, u prethodno spomenutim danima i terminima. Svi zainteresirani mogu se priključiti bez obzira na svoj uzrast.

Jedino što je potrebno je donijeti čistu obuću i pokazati dobru volju za učenjem i zabavom. Tijekom škole, polaznici će imati priliku raditi s iskusnim trenerima koji će im davati korisne savjete i voditi ih kroz treninge. Osim toga, polaznici će moći isprobati igru s ping-pong robotom te se međusobno natjecati s prijateljima i drugim igračima.

Sportski duh

Stolnoteniski klub LiPa već godinama s ponosom organizira ovu besplatnu ljetnu školu stolnog tenisa kako bi popularizirao ovaj sport među mladima. Kroz ovakve inicijative, klub nastoji potaknuti ljubav prema stolnom tenisu, razvijati sportski duh i pružiti svim zainteresiranim osobama priliku za napredak i usavršavanje u ovoj dinamičnoj igri.

Foto: Compas
Foto: Compas

Uz organizaciju ljetne škole, Stolnoteniski klub LiPa ima i svoje predstavnike na Sportskim igrama mladih u Splitu ove godine. Kristijan Kasana i Lana Žgela bit će među sudionicima ovog prestižnog sportskog događaja.

Foto: Compas
Foto: Compas
Foto: Compas
Foto: Compas

Oni će boraviti u Splitu tijekom prvih četiri dana kolovoza te će predstavljati klub i svoj grad na ovom natjecanju, piše Compas.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!