Fotografija: Nakon tri sata ribolova najbolje rezultate postigli su ribolovci HVIDR-e Daruvar. Član ekipe Željko Kljajić osvojio je pojedinačno 1. mjesto/Foto: UOSI Daruvar
Galerija
Nakon tri sata ribolova najbolje rezultate postigli su ribolovci HVIDR-e Daruvar. Član ekipe Željko Kljajić osvojio je pojedinačno 1. mjesto/Foto: UOSI Daruvar

U Daruvaru održano 1. ribolovno natjecanje osoba s invaliditetom: "Najbolji bili ribolovci HVIDR-e Daruvar"

"Natjecatelji su bili izuzetno zadovoljni ulovom, vrstama ribe i uređenošću staze. To možemo zahvaliti ŠRD Toplica koje doista vodi brigu o vodi i okolišu", poručili su organizatori- Ni kiša ni loši vremenski uvjeti nisu odgodili 1. ribolovno natjecanje osoba s invaliditetom koje je održano 23. rujna na ribolovnoj vodi „Jezero“ u Daruvaru, pohvalili su se organizatori - Udruga za parasport i rekreaciju Daruvar.

Kako kažu, nadmetale su se udruge iz Bjelovara, Virovitice, Koprivničko-križevačke županije, te HVIDR-a Daruvar.

Tri sata ribolova

- Natjecanje je započelo nakon jednosatne odgode zbog jake kiše, a nakon tri sata ribolova najbolje rezultate postigli su ribolovci HVIDR-e Daruvar. Član ekipe Željko Kljajić osvojio je pojedinačno 1. mjesto.

Foto: Uosi Daruvar
Foto: Uosi Daruvar

Ekipni poredak:

1. HVIDR-a Daruvar – 43.260 grama

2. Udruga invalida KCKŽ – 19.850 grama

3. Udruga tjelesnih invalida Bjelovar – 19.590 grama

4. Udruga za parasport i rekreaciju Daruvar – 19.000 grama

5. Udruga osoba s invaliditetom Virovitica – 14.8589 grama

Pojedinačno:

1. Željko Kljajić (HVIDR-a) – 24.255 grama

2. Jura Kurek (Udruga invalida KCKŽ) – 10.070 grama

3. Damir Majvald (HVIDR-a) – 10.005 grama

Foto: Uosi Daruvar
Foto: Uosi Daruvar
Foto: Uosi Daruvar
Foto: Uosi Daruvar
Foto: Uosi Daruvar
Foto: Uosi Daruvar

Natjecatelji su bili izuzetno zadovoljni ulovom i vrstama ribe, te uređenošću staze. To možemo zahvaliti ŠRD Toplica koje doista vodi brigu o vodi i okolišu, te im se zahvaljujemo što su nam ustupili stazu i objekt na korištenje, poručili su organizatori.

Priznanja i Plakete najboljima podijelio je predsjednik Udruge Ivan Belaj. Nakon natjecanja uslijedilo je zajedničko druženje uz prigodan ručak.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!