Fotografija: Foto: KOP Vukovar
Galerija
Foto: KOP Vukovar

Trojica Daruvarčana bore se za postolje na prvenstvu Hrvatske u odbojci na pijesku

Budući da Daruvar nema registrirani klub za odbojku na pijesku, Ivan Brletić, Tibor Verasto i Marko Kepčija ove godine nastupaju za ekipu KOP Vukovar



Ovogodišnje Prvenstvo Hrvatske u odbojci na pijesku za seniore približilo se samom kraju. Naime, nakon odigranih turnira u Puli i Zagrebu ostao je još samo završni turnir koji će se održati od 4. do 6. kolovoza na terenima u Čakovcu.  

Budući da Daruvar nema registrirani klub za odbojku na pijesku, trojica naših igrača ove godine nastupaju za ekipu KOP Vukovar, mlad i perspektivan klub koji je osnovala nekolicina entuzijasta i zaljubljenika u ovaj sve popularniji sport.

Ekipa KOP Vukovar na turniru u Zagrebu /Foto: KOP Vukovar
Ekipa KOP Vukovar na turniru u Zagrebu /Foto: KOP Vukovar

Naime, suradnja naša dva kluba traje od prošle godine kada su za isti klub također nastupala naša dva igrača Ivan Brletić i Tibor Verasto, a ove sezone im se pridružio i prekaljeni odbojkaški internacionalac Marko Kepčija, igrač koji je u svojoj karijeri igrao za brojne prvoligaške klubove, a evo sad je u 32. godini debitant na jednom ovakvom natjecanju.

Trenutno KOP Vukovar zauzima vrlo dobro 4. mjesto,  s time da mu trećeplasirani KOP Žnjan bježi samo za jedan bod, a o mogućem osvajanju brončane medalje razgovarali smo sa Markom Kepčijom.

Ivan Brletić I Marko Kepčija na turniru u Puli/Foto: KOP Vukovar
Ivan Brletić I Marko Kepčija na turniru u Puli/Foto: KOP Vukovar

- Iako se na prvi pogled čini da smo još uvijek u mogućnosti za borbu za treće mjesto, nalazimo se u puno težoj situaciji od kolega iz Žnjana jer su nam u zadnjim kolima protivnici izravni konkurenti za prvaka Hrvatske, dok su njihovi protivnici relativno slabije ekipe. Međutim, to nas neće obeshrabriti, u sportu je sve otvoreno do samog kraja - rekao nam je Marko.

Marko Kepčija, najstariji debitant u povijesti PH u odbojci na pijesku. Osim mnogobrojnih tuzemnih prvoligaških ekipa odigrao je i zapaženu sezonu u jednoj od najkontroverznijih liga na svijetu, onoj Libanonskoj, koja je specifična po tome što sudjeluju samo tri ekipe, od čega su dvije ženske...
Uskoro ćeš Markane ovako kleknuti, ali iz potpuno drugog razloga.../Foto: KOP Vukovar
Marko Kepčija, najstariji debitant u povijesti PH u odbojci na pijesku. Osim mnogobrojnih tuzemnih prvoligaških ekipa odigrao je i zapaženu sezonu u jednoj od najkontroverznijih liga na svijetu, onoj Libanonskoj, koja je specifična po tome što sudjeluju samo tri ekipe, od čega su dvije ženske... Uskoro ćeš Markane ovako kleknuti, ali iz potpuno drugog razloga.../Foto: KOP Vukovar

Naši igrači svakodnevno se pripremaju trenirajući na igralištu odbojke na pijesku kod gradskog jezera, što im je ujedno i svojevrstan nastavak sezone dvoranske odbojke, gdje su ove godine zauzeli visoko 3. mjesto. 

Marko, Ivane i Tibore sretno na završnom turniru!!!

Tajnik Svemira

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!