Fotografija: Jakiša je s partnerom Jurajem Papugom iz Ponikvi otišao do kraja, odnosno osvojio turnir/Foto: TK Feniks
Galerija
Jakiša je s partnerom Jurajem Papugom iz Ponikvi otišao do kraja, odnosno osvojio turnir/Foto: TK Feniks

TK FENIKS: "Jakov Ogrizek s partnerom Jurajem Papugom osvojio turnir u Zagrebu"

Gita Gamauf je zaustavljena tek u polufinalu u izjednačenom meču od kasnije pobjednice Paule Milke Pehar iz zagrebačkog TK Vulpes



DARUVAR – Iz Teniskog kluba Feniks Daruvar pohvalili su se najnovijim uspjehom svojih tenisača. Naime proteklog su vikenda gostovali na dva turnira. Bili su u Vrsaru i u Zagrebu.

Međunarodno iskustvo

-Prvo kolo glavnog turnira u organizaciji europske teniske federacije u Vrsaru nije bilo naročito sretno za Marka Novakovića pošto je u prvom kolu izgubio od talijanskog predstavnika Ricarda Pepea 6/4.6/2, no još jedno međunarodno iskustvo nikada ne šteti.

Foto: TK Feniks
Foto: TK Feniks

Na državnoj razini, ovaj vikend su Zagreb i TK Hrvoje bili destinacija na kojoj je igralo pet naših mladih natjecateljki i natjecatelja do 12 g. Domagoj Petrušić i Andrej Sofka, nažalost, nisu prošli kvalifikacijsku grupu i oprostili su se nakon prvog dana s natjecanjem u singlu dok je to uspjelo Giti Gamauf, Mii Kolić i Jakovu Ogrizeku, kažu iz Kluba.

Zaustavljena u polufinalu

Kod djevojčica Mia je završila natjecanje na početku drugog dana izgubivši u prvom kolu glavnog turnira, dok je Gita zaustavljena tek u polufinalu u izjednačenom meču od kasnije pobjednice Paule Milke Pehar iz zagrebačkog TK Vulpes.

Foto: TK Feniks
Foto: TK Feniks
Foto: TK Feniks
Foto: TK Feniks

-Slično je prošao i Jakov, s tim da je u polufinalu propustio dvije meč lopte protiv 1. nositelja i također kasnijeg pobjednika turnira Dominika Petana iz HTK Zagreb. U parovima, Gita i Andrej su se oprostili u prvom kolu dok je Mia s partnericom Reen Pličanić iz TK Chromos stigla do polufinala, a Jakiša je s partnerom Jurajem Papugom iz Ponikvi otišao do kraja, odnosno osvojio turnir.

Sve u svemu naših šest mladih tenisačica i tenisača nas je tri dana opet itekako dostojno predstavljalo. Bravo za sve, ponosni su iz Kluba.

Foto: TK Feniks
Foto: TK Feniks

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!