Fotografija: Školu nogometa organizira HNK Daruvar, a njihovi brojni polaznici oduševljeni su i trenerima i ekipom/Foto: HNK Daruvar
Galerija
Školu nogometa organizira HNK Daruvar, a njihovi brojni polaznici oduševljeni su i trenerima i ekipom/Foto: HNK Daruvar

Sudjelujte u nagradnoj igri HNK Daruvar i osvojite dva dresa Škole nogometa

Sve što trebate je napisati u komentarima kojem tati i sinu, mami i kćerki, ujaku i nećaku, djedu i unuku bi pristajale ove majice, a svi komentari ulaze u izvlačenje. Pobjednike će odabrati uživo putem RandomizeraHrvatski nogometni klub Daruvar organizira nagradnu igru u kojoj dijeli dvije majice njihove Škole nogometa.

HNK Daruvar daruje jednu unikatnu sivu majicu trenera njihove Škole nogometa veličine L i plavu majicu polaznika njihove škole veličine 10.

Ovo su nagrade koje možete osvojiti ako u komentarima napišete imena dviju osoba koje bi ove dresove rado nosili/Foto: HNK Daruvar
Ovo su nagrade koje možete osvojiti ako u komentarima napišete imena dviju osoba koje bi ove dresove rado nosili/Foto: HNK Daruvar

Sve što trebate je napisati u komentarima kojem tati i sinu, mami i kćerki, ujaku i nećaku, djedu i unuku bi pristajale ove majice, a svi komentari ulaze u izvlačenje.

Iznimni rezultati

Pobjednike će odabrati putem Randomizera uživo na stranici 1. siječnja 2021.

Sve detalje oko nagradne igre pogledajte na službenoj Facebook stranici HNK Daruvar .

Daruvarska Škola nogometa ostvarila je ove godine iznimne rezultate. I dok nogometna igraonica mukotrpno trenira kako bi prešla u natjecateljski pogon, uzrast U9 okitio se naslovom jesenskog viceprvaka sa samo jednim porazom u Županijskog superligi.

Najbolji strijelac lige

Uzrast U11 osvojio je jesenski naslov u Županijskoj ligi bez ijednog poraza, imaju i trenutno najboljeg strijelca lige Lukasa Tutića, a u Regiji su viceprvraci uz jedan nesretan poraz. Uzrast U13 pod u Županiji su viceprvaci dok u Regiji drže odlično 3. mjesto.

Uzrast U15 u Regiji je na 7. mjestu, a u Županiji su se okitili naslovom jesenskog prvaka s čistih osam pobjeda u isto toliko utakmica te imaju i trenutno najboljeg strijelca lige, Nikolu Plavšića.