Fotografija: Ne događa se često kako Pakračanin sudjeluje na Europskom prvenstvu, a s kojega se vrati i s medaljom/Foto: Foto: FB Streličarski klub Kuna
Ne događa se često kako Pakračanin sudjeluje na Europskom prvenstvu, a s kojega se vrati i s medaljom/Foto: Foto: FB Streličarski klub Kuna

STRELIČARSTVO Dario Marošević iz Pakraca osvojio srebro na Europskom prvenstvu!

U finalu je reprezentaciju Hrvatske savladala Italija, a pakrački je predstavnik ovaj fantastični rezultat postigao u konkurenciji 300 natjecatelja iz 24 državeSjajan nastup na Europskom dvoranskom prvenstvu u streličarstvu održanom u Varaždinu od 19. do 24. veljače imao je član Streličarskog klub "Kuna" Pakrac, Dario Marošević, osvojivši u timu sa Zoranom Velagićem i Goranom Čurićem drugo mjesto u kategoriji Goli luk, piše Pakrački list.

U finalu je reprezentaciju Hrvatske savladala Italija, a pakrački je predstavnik ovaj fantastični rezultat postigao u konkurenciji 300 natjecatelja iz 24 države.

Ne događa se često kako Pakračanin sudjeluje na Europskom prvenstvu, a s kojega se vrati i s medaljom te Marošević zaslužuje svaku pohvalu, javlja Pakrački list.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku i TikToku!