Fotografija: Svaki navijač koji će utakmicu gledati na ljetnoj terasi Društveno-kulturnog centra na dar će dobiti i antistres lopticu/Foto: CROPIX, MojPortal.hr
Galerija
Svaki navijač koji će utakmicu gledati na ljetnoj terasi Društveno-kulturnog centra na dar će dobiti i antistres lopticu/Foto: CROPIX, MojPortal.hr

Staročeško organizira gledanje utakmice na ljetnoj terasi bivšeg diska: "Svaki navijač dobiva dar!"

Pivovara Daruvar osigurala je i jastučiće za sjedenje kako bi navijačima bilo udobnije, a svaki od njiih dobit će na dar i antistres lopticuNavijanje za nogometnu reprezentaciju, grickalice i pivo "sveto su trojstvo" ljubitelja nogometa. 

Znaju to i u Pivovari Daruvar koja je povodom predstojećeg Europskog prvenstva u nogometu organizirala gledanje utakmica reprezentacije Hrvatske.

Najava navijanja u Daruvaru/ Foto: Pivovara Daruvar
Najava navijanja u Daruvaru/ Foto: Pivovara Daruvar

Hrvatska-Španjolska u subotu

Organizirano gledanje pred velikim ekranom bit će na ljetnoj pozornici Društveno-kulturnog centra, a prva utakmica protiv Španjolske počinje u 18 sati.

Uz vatreno navijanje i Staročeško pivo, Pivovara Daruvar pripremila je i darove za posjetitelje, Staročeško nogometne antistres loptice, a iz Pivovare poručuju da će za ugodnije gledanje tribine opskrbiti s jastučićima za sjedenje.

Antistres loptice s logom Staročeškog navijači će dobiti na dar/Foto: Pivovara Daruvar
Antistres loptice s logom Staročeškog navijači će dobiti na dar/Foto: Pivovara Daruvar

Novi susreti u srijedu i ponedjeljak

Organizirano je i navijanje za ostale utakmice Hrvatske u našoj skupini, a to su 19.6. u 15 sati Hrvatska - Albanija te 24.6. u 21 sat Hrvatska protiv Italije. Dođite na vrijeme i iz čašu vrhunskog daruvarskog piva podržite naše Vatrene. 

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku i TikToku!