Fotografija: Ovako je to izgledalo prijašnjih godina/ Foto: Deni Marčinković
Galerija
Ovako je to izgledalo prijašnjih godina/ Foto: Deni Marčinković

Sportski dan učenika osnovnih škola u Bjelovaru: Idealan način kako djecu zainteresirati za sport

Svaki klub će imati po 5 minuta za predstavljanje. Dovoz i odvoz rekvizita, golova, stolova, koševa, lopti, strunjača, mreža, stupova i sl., klubovi sami organiziraju. Svaki sudionik će dobiti majicu



BJELOVAR – Iz Školskog sportskog saveza Bjelovar i Grada Bjelovara podsjećaju na veliko događanje koje u lipnju organiziraju po treći put. Riječ je o 3. Sportskom danu učenika osnovnih škola koji će se u sklopu Terezijane održati 14. lipnja s početkom u 10 sati.

Foto: Deni Marčinković
Foto: Deni Marčinković
Foto: Deni Marčinković
Foto: Deni Marčinković

- Po 3. put u sklopu Terezijane organiziramo predstavljanje sportskih klubova i udruga s područja Grada Bjelovara učenicima osnovnih škola.

Majice za sve

Planirani početak je u 10:00 sati na korzu ispred Gradske uprave i središnjeg parka. Ove godine pozvani su učenici od 1. – 6. razreda svih osnovnih škola s područja Bjelovara. Sve bi se odvijalo po stanicama, a svaki klub će imati po 5 minuta za predstavljanje. Planirani završetak je do 11.30 sati, poručio je Marko Banjeglav, predsjednik Školskog sportskog saveza Bjelovar.

Dovoz i odvoz rekvizita, golova, stolova, koševa, lopti, strunjača, mreža, stupova i sl., klubovi sami organiziraju. Svaki sudionik će dobiti majicu.

Foto: Deni Marčinković
Foto: Deni Marčinković
Badminton je relativno mlad sport u Bjelovaru/ Foto: Deni Marčinković
Badminton je relativno mlad sport u Bjelovaru/ Foto: Deni Marčinković

Na predstavljanju će biti prisutni predstavnici Grada Bjelovara.

- Obavezno potvrdite svoj dolazak tajniku do 5. lipnja 2024., Goranu Jurenu na mob.: 0981767002 ili na mail, poručuje Banjeglav.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku i TikToku!