Fotografija: Pozive su dobili Ivano Cjetojević, Nikola Matić, Matko Marušić, Dino Pačko i Ivan Posavec/Foto: MNK Bjelovar
Pozive su dobili Ivano Cjetojević, Nikola Matić, Matko Marušić, Dino Pačko i Ivan Posavec/Foto: MNK Bjelovar

SJAJNE VIJESTI Čak pet igrača MNK-a Bjelovar pozvano u mladu futsal reprezentaciju Hrvatske

Ovo je velika nagrada za dečke koji su prošle godine u kadetskoj konkurenciji osvojili naslov prvaka Hrvatske, a ove godine su kao najmlađa momčad u prvenstvu izborili 1.HMNL za juniore



Sjajne vijesti za sportaše MNK-a Bjelovar.

Naime, prije dva dana doznali su kako je izbornik Duje Maretić pozvao čak pet igrača MNK-a Bjelovar u U19 Hrvatsku futsal reprezentaciju.

- Pozive su dobili Ivano Cjetojević, Nikola Matić, Matko Marušić, Dino Pačko i Ivan Posavec. Ovo je prvi put u povijesti našeg kluba da imamo reprezentativca Hrvatske i to ne jednog, nego čak njih pet. Oni će sudjelovati na okupljanju reprezentacije od 1.4. - 6.4. u Umagu, kao priprema za Europsko prvanstvo te odigrati prijateljske utakmice u sklopu međunarodnog turnira, poručuju iz Kluba.

Prvo mjesto na tablici

Dodaju kako je ovo velika nagrada za njihove dečke koji su prošle godine u kadetskoj konkurenciji osvojili naslov prvaka Hrvatske, a ove godine su kao najmlađa momčad u prvenstvu izborili 1.HMNL za juniore te trenutno drže prvo mjesto na tablici.

- Osim njima, velika je ovo nagrada i svima nama u klubu koji 8 godina marljivo i strpljivo radimo, iz godine u godinu dižemo klub na razinu više, ali i poticaj za mlađe generacije da se može uspjeti uz vlastiti stav, puno rada i truda, te obrazovane trenere.

Velike čestitke trenerima za koje se nadamo da će uskoro i oni postati dio stručnog stožera reprezentacije, te upravi kluba koja živi za sport,a ne od sporta, poručuju iz Kluba.

- Dečki, čestitamo vam na pozivu za reprezentaciju i želimo vam puno sreće na okupljanju, zaključuju i pozivaju sve na posljednju domaću utakmicu u regularnom dijelu sezone i malu proslavu naslova prvaka. U okviru 2. HMNL Centar, ove ih subote, 23. ožujka u 20 sati u Dvorani europskih prvaka očekuje susret s MNK Petrinjčica.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku i TikToku!