Fotografija: Treće kolo održano je jučer/ Foto: Omanovac zimska trening liga
Galerija
Treće kolo održano je jučer/ Foto: Omanovac zimska trening liga

Senka Jeftinić i Vedran Kelemen vodeći u Omanovac zimskoj trening ligi

Za ukupan plasman boduju se četiri najuspješnija kola svakog natjecatelja, a najbrže vrijeme sezone u obje kategorije i svih pet nastupa boduju se dodatno



Mariana Koval iz Pakraca pobjednica je 3. kola Omanovac zimske lige u ženskoj konkurenciji, dok je Vedran Kelemen uvjerljivo slavio u muškoj utrci održanoj 8. siječnja u Pakracu, piše Pakrački list.

U nedjeljno prijepodne sa starta je krenulo ukupno 37 natjecatelja pridošlih iz Kutine, Bjelovara, Garešnice, Daruvara, Dugog Sela, Pakraca i Lipika.

Prema riječima organizatora Vedrana Kelemena, Mariana Koval je stazu savladala za 48 minuta i 10 sekundi što je najbrže žensko vrijeme unazad zadnjih nekoliko godina, točnije četvrti ženski rezultat ikad, dok prva tri drži Sonja Škevin, rekorderka Omanovac zimske trening lige. Jedna od favorita Lige Senka Jeftinić je osvojila drugo mjesto, dok je treća bila najmlađa natjecateljica Tara Baksa. Izdvajamo i odličan nastup Lipičanke Vedrane Molnar Kelemen koja i dalje ne odustaje od borbe za odličja.

Treće kolo muškarci/ Foto: Omanovac zimska trening liga
Treće kolo muškarci/ Foto: Omanovac zimska trening liga
Treće kolo žene/ Foto: Omanovac zimska trening liga
Treće kolo žene/ Foto: Omanovac zimska trening liga

Kako dalje ističe Kelemen, kod muškaraca su drugo i treće mjesto osvojili Ratko Boroš i Nino Vodvarka, a naglašava i dobar nastup Lipičanina Valentina Mika koji je odličnim trčanjem dospio do četvrtog mjesta i prava je šteta da mu je ovo prvi nastup ove godine jer se vodeći trojac Kelemen-Boroš-Vodvarka podosta odvojio od pratnje, i ako ne bude većih iznenađenja u preostala dva kola, između njih trojice će se dijeliti medalje. Glavni favorit za zlato je trenutno vodeći Vedran Kelemen, piše Pakrački list.

Podsjetimo, za ukupan plasman boduju se četiri najuspješnija kola svakog natjecatelja, a najbrže vrijeme sezone u obje kategorije i svih pet nastupa boduje se dodatno, tako da bi i to moglo odlučiti kod poretka najboljih.

Sljedeće kolo je 29. siječnja (nedjelja) a sve informacije mogu se pronaći na Facebook stranici Omanovac zimske trening lige.

Dobijete informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!

Ukupni poredak muškarci/ Foto: Omanovac zimska trening liga
Ukupni poredak muškarci/ Foto: Omanovac zimska trening liga
Ukupni poredak žene/ Foto: Omanovac zimska trening liga
Ukupni poredak žene/ Foto: Omanovac zimska trening liga