Fotografija: Sara, Marta, Amelie i Hana/Foto: ŠPK H-8
Sara, Marta, Amelie i Hana/Foto: ŠPK H-8

S međunarodnog plesnog natjecanja mlade Bjelovarčanke donijele zlato i dvije bronce

Do zlatne medalje došla je Hana Birač u standardnim plesovima dok je u latinsko-američkim plesovima bila peta. Ameli Koščak Vukobrat u obje discipline bila je 3. pa se kući vratila s dvije bronce



BJELOVAR – Bjelovarski plesači, članovi ŠPK H-8, proteklog su vikenda sudjelovali na međunarodnom plesnom natjecanju u standardnim i latinsko-američkim plesovima za Trofej grada Ivanca.

Natjecalo se preko 200 natjecatelja iz Slovenije i RH, a sudilo je 6 sudaca.

Iz ŠPK H-8  plesali su Jelena Ivanika, Lana Ivanika, Marta Novaković, Sara Haistor, Ameli Koščak Vukobrat, Gloria Berec i  Hana Birač.

- Do prvog mjesta i zlatne medalje došla je Hana Birač u standardnim plesovima dok je u latinsko-američkim plesovima u finalu bila peta. Ameli Koščak Vukobrat u obje discipline u finalu bila je 3. s osvojenim brončanim medaljama, kažu iz ŠPK H-8.

Sljedeće natjecanje u Splitu

U svojoj kategoriji Gloria Berec ostvarila je dobar rezultat osvajanjem u finalu 5. mjesto u latinsko-američkim plesovima.

Ostali rezultati po svojim kategorijama u velikoj konkurenciji u standardnim plesovima ostvarili su: Lana Ivanika 13., Jelena Ivanika 10., Marta Novaković 10., Sara  Haistor 8.

U latinsko-američkim plesovima ostvareni su slijedeći rezultati: Marta Novaković 9., Sara Haistor 8., Lana Ivanika 8., Jelena Ivanika 8.

Slijedeće natjecanje je u državno prvenstvo u latinsko-američkim plesovima u Splitu.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku i TikToku!