Fotografija: Foto: RK Pakrac
Galerija
Foto: RK Pakrac

Rukometni klub LiPa promijenio ime: "Od sada smo Rukometni klub Pakrac"

Dakle "LiPa" odlazi u povijest. Pod tim imenom su ispisani brojni lijepi rezultati te se nadamo da nam pod novim imenom slijedi još svjetlija budućnost - ističu u klubu



Rukometni klub Lipa promijenio je ime u Rukometni klub Pakrac, odlučeno je to na redovnoj godišnjoj i izbornoj skupštini kluba koja se održala proteklog petka u prostorijama Gradske sportske dvorane u Pakracu.

Foto: RK Pakrac
Foto: RK Pakrac

Naime, kako su izvijestili iz kluba, na skupštini su iznesena financijska izvješća za 2022. godinu i projekcija, odnosno, financijski plan za 2023. Isto tako, prezentirane su sve aktivnosti i rezultati svih kategorija Kluba koji su ostvareni u sezoni 2022./23.

Loparu novi mandat

- Nakon toga, biralo se novo vodstvo Kluba te je Skupština odlučila da je novi - stari predsjednik Mario Lopar. Uz njega, u Upravni odbor su izabrani Dario Papušek, Ivan Macura, Lana Bobić Lucić, Robert Ružička, Dean Nagy, Antun Gamberger i Josip Bišćanin. U Nadzorni odbor su izabrani Petar Rudolf Sommer, Ana Kurić i Dino Poliganović - poručuju iz kluba i napominju kako je jedna od najvažnijih točaka bila promjena imena Kluba. Naime, odlučeno je da Rukometni klub "LiPa", mijenja ime u Rukometni klub "Pakrac".

Foto: RK Pakrac
Foto: RK Pakrac

- Dakle "LiPa" odlazi u povijest. Pod tim imenom su ispisani brojni lijepi rezultati te se nadamo da nam pod novim imenom slijedi još svjetlija budućnost - ističu u klubu.

Prisutne je pozdravila i pakračka gradonačelnica Anamarija Blažević/Foto: RK Pakrac
Prisutne je pozdravila i pakračka gradonačelnica Anamarija Blažević/Foto: RK Pakrac

Na kraju godišnje i izborne skupštine, prisutnima su se obratili pakračka gradonačelnica Anamarija Blažević te tajnik Sportske zajednice Grada Pakraca Jasmin Ramić.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!