Fotografija: Rukometašice Ženskog rukometnog kluba Bjelovar slave pobjedu nad ekipom Čakovca/Foto: Facebook ŽERK BJelovar
Rukometašice Ženskog rukometnog kluba Bjelovar slave pobjedu nad ekipom Čakovca/Foto: Facebook ŽERK BJelovar

Rukometašice Bjelovara pobjedom u Čakovcu nastavile stopostotni niz

Peta je to pobjeda naših djevojaka u isto toliko utakmica ove sezone, s kojom su se ponovno vratile na treću poziciju prvoligaške ljestvice



Rukometašice Bjelovara u subotu su u zaostaloj utakmici 8. kola pobijele ŽRK Zrinski u Čakovcu rezultatom 24:32.

Iako oslabljene ne igranjem Josipe Mamić, koja je na prvenstvu u Danskoj, pobjeda niti u jednom trenutku nije dolazila u pitanje. Najefikasnije u redovima Bjelovarčanki bile su Ema Guskić s 8 i Ana Malec 7 postignutih pogodaka.

Peta je to pobjeda naših djevojaka u isto toliko utakmica ove sezone, s kojom su se ponovno vratile na treću poziciju prvoligaške ljestvice.

- Iako je u početku bilo nekoliko tehničkih grešaka, koje ne čude s obzirom na to da smo zadnju utakmicu igrali 18.11.,zadovoljan sam pristupom i rezultatom. Zrinski je mlada ekipa, od koje smo objektivno bolji, ali znamo da je upravo te utakmice u kojima svi unaprijed računaju pobjedu najteže igrati - rekao je trener ŽRK Bjelovara Hrvoje Cikoja.

Treba napomenuti da zbog cjelokupne situacije oko korona virusa, bjelovarske rukometašice imaju još četiri zaostala susreta, koja bi se trebala odigrati do sredine prvog mjeseca, za kada je planiran nastavak drugog dijela sezone.