Fotografija: Naše djevojke od samog početka bile su u rezultatskoj prednosti, koju su povećavale kako je sustet odmicao/Foto:Deni Marčinković
Naše djevojke od samog početka bile su u rezultatskoj prednosti, koju su povećavale kako je sustet odmicao/Foto:Deni Marčinković

Rukometašice Bjelovara nastavile stopostotni niz pobjeda otkad ih je preuzeo Dario Obran

Na domaćen terenu slavile su protiv Murvice rezultatom 35:24



U 17. kolu Prve hrvatske rukometne lige rukometašice Bjelovara slavile su na domaćem terenu protiv ekipe Murvice rezultatom 35:24. Naše djevojke od samog početka bile su u rezultatskoj prednosti, koju su povećavale kako je susret odmicao. Najefikasnija u domaćim redovima bila je Ema Guskić sa šest postignutih pogodaka, a u listu strijelaca pet puta upisale su se Ana  Malec i Lucija Ivanda.

U subotu putuju u Zagreb

Dodajmo i to da je Karmela Pokopac skupila 14 obrana, dok je Iris Prtljačić zaustaliva sedam udaraca gošći iz Crikvenice. Ovom pobjedom djevojke su nastavile stopostotni niz od kako je na klupsku klupu sjeo novi trener Dario Obran i tako učvrstile četvrtu poziciju ligaške ljestvice s 20 osvojenih bodova. 

U idućem kolu rukometašice Bjelovara gostuju u Zagrebu kod drugoplasirane Lokomotive, a utakmica se igra u Domu sportova, u subotu u 18 sati.