Fotografija: Pobjedom protiv Zeline upisani prvi ovosezonski bodovi/ Foto: Deni Marčinković
Galerija
Pobjedom protiv Zeline upisani prvi ovosezonski bodovi/ Foto: Deni Marčinković

Rukometašice Bjelovara na domaćem terenu upisale prve ovosezonske bodove

Jedino dobro iz ove utakmice su dva boda. Međutim, treba biti pošten i reći da nismo očekivali laganu utakmicu i da su prva dva kola sigurno ostavila traga na curama, rekao je Obran




Rukometašice Bjelovara u 3. kolu Prve hrvatske rukometne lige napokon su upisale prve ovosezonske bodove. Naime, na domaćem parketu rezultatom 28:22 svalile su protiv Dalmatinke iz Ploča.

Osim početnih desetak minuta, u kojima su gošće bile nešto uspješnije, naše djevojke većinu prvog poluvremena održavale su prednost od dva, tri razlike, a na predah se otišlo rezultatom 15:13. U drugom dijelu Bjelovarčanke su dodatno podigle razinu svoje igre te su stečenu prednost iz minute u minutu dodatno povećavale. 

Najefikasnija u domaćim redovima bila je Magdalena Nikšić, koja je mrežu gošći iz Ploča zatresla čak devet puta iz deset pokušaja, a svakako treba izdvojiti i nastup vratarke Karmele Pokopac koji je u ovom susretu upisala velikih 18 obrana.

U subotu gostovanje u Zelini

- Jedino dobro iz ove utakmice su dva boda. Međutim, treba biti pošten i reći da nismo očekivali laganu utakmicu i da su prva dva kola sigurno ostavila traga na curama. Ponovno smo imali lošu realizaciju i puno tehničkih pogrešaka. Ova pobjeda ima dodatnu vrijednost za ove mlade cure, jer se nadam da će kočnice sada popustiti. U subotu nas čeka relativno lakši protivnik, ali to ne znači da Zelinu možemo podcijeniti, kazao je nakon utakmice trener ŽRK Bjelovara Dario Obran.

<p>Cure nisu krile zadovoljstvo nakon pobjede/ Foto: Deni Marčinković</p>

Cure nisu krile zadovoljstvo nakon pobjede/ Foto: Deni Marčinković

Kao što je i sam Obran rekao, Bjelovarčanke će u subotu u goste novom prvoligašu Zelini, a utakmice je na rasporedu u 17 sati. Nakon večerašnje pobjede naše djevojke trenutno zauzimaju osmu poziciju na prvoligaškoj ljestvici.