Fotografija: Kesizupci su u Dubrovniku upisali prvu ovosezonsku pobjedu/ Foto: Deni Marčinković
Kesizupci su u Dubrovniku upisali prvu ovosezonsku pobjedu/ Foto: Deni Marčinković

Rukometaši Bjelovara u Dubrovniku slavili s velikih deset razlike

Zadovoljan sam današnjim pristupom. Odlično smo otvorili utakmicu, u fazi obrane bili smo dobri, a onda se i Grgić priključio sa svojim obranama, rekao je Pećina




Rukometaši Bjelovara na gostovanju u Dubrovniku slavili su rezultatom 27:37 i time su u 4. kolu Paket24 Premijer lige uknjižili prvu ovosezonsku pobjedu.

Uvjerljivi od prve minute

Od samog početka susreta Kesizupci su preuzeli inicijativu te su već u 20. minuti na svom kontu imali šest pogodaka prednosti. Tu prednost održavali su do kraja poluvremena, a na predah se otišlo rezultatom 12:18.

U drugom dijelu stečenu prednost iz minute u minutu samo su povećavali, da bi susret zaključili s velikih + 10.

Najefikasniji u bjelovarskim redovima  bio je Petar Lulić, koji je gostujuću mrežu zatresao čak osam puta iz isto toliko pokušaja, dok je Danilo Živković precizan bio u šest navrata. Za istaknuti je svakako i nastup Dubravka Grgića koji je upisao 12 obrana, uz postotak od preko 40 posto.

Opravdali ulogu favorita

- Zadovoljan sam današnjim pristupom. Odlično smo otvorili utakmicu, u fazi obrane bili smo također dobri, a onda se i Grgić priključio sa svojim obranama. U napadu smo igrali pametno, a u drugom poluvremenu priliku su dobili i mlađi dečki, kazao je nakon utakmice trener RK Bjelovara Josip Pećina.

U idućem kolu Kesizupci će na domaćem parketu ugostiti novog premijerligaša Trogir, a Pećina se nada da će ekipa u tom susretu ponoviti igru iz Dubrovnika.