Fotografija: Nogometaši Bjelovara zaustavljeni u 1/16 finala kupa/ Foto: Deni Marčinković
Nogometaši Bjelovara zaustavljeni u 1/16 finala kupa/ Foto: Deni Marčinković

Rudeš s pet komada izbacio Bjelovar iz SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa

U idućem kolu kup natjecanja Rudeš će na svom terenu ugostiti Osijek, dok će nogometaši Bjelovara svu pozornost od sada usmjeriti na što bolji plasman u 3. HNL Sjever




Nogometaši Bjelovaru zaustavljeni su u 1/16 finala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa. Naime, na domaćem terenu rezultatom 1:5 nadigrao ih zagrebački Rudeš, trenutno vodeća momčad 2. HNL.

Pitanje pobjednika

Pitanje pobjednika riješeno je već u prvih 30 minuta, nakon kojih su gosti vodili 0:3, a s tim se rezultatom otišlo i na predah. U strijelce su redom upisali Filip Borovac, Roko Brajković i Martin Sekulić. U drugom dijelu Rudeš je svoju prednost dodatno povećao u 74. minutu kada je mrežu domaćina zatresao bivši igrač Mladosti iz Ždralova Amara Reme Camara. 

Počasni pogodak

Počasni pogodak za Bjelovar u 84. minuti postigao je Nusmir Fajić, a minutu prije kraja susreta Jurica Barišić autogolom matirao je svog vratara za konačnih 1:5.

U idućem kolu kup natjecanja Rudeš će na svom terenu ugostiti Osijek, dok će nogometaši Bjelovara svu pozornost od sada usmjeriti na što bolji plasman u 3. HNL Sjever.