Fotografija: Sjajna Ramona opet se kući vratila s medaljom/Foto: Graphie Studio
Sjajna Ramona opet se kući vratila s medaljom/Foto: Graphie Studio

Ramona Pečar kući donijela novu medalju: "Na samom je vrhu hrvatskog sportskog plesa"

Brončana medalja koju je Ramona osvojila dodatni joj je vjetar u leđa i motivacija za daljnje redovite odlaske i putovanja na treninge u Varaždin



Proteklog vikenda, 16. i 17. ožujka, grad Solin bio je domaćin Prvenstva Republike Hrvatske u latinsko-američkim plesovima i bodovnog turnira u organizaciji Plesnog kluba Lambada iz Splita i Hrvatskog sportskog plesnog saveza. Kroz dva natjecanja Solin je tijekom vikenda ugostio više od 800 natjecatelja sportskog plesa.

Bjelovarčanka Ramona Pečar (12), članica Plesnog kluba Takt iz Varaždina, natjecala se na državnom prvenstvu u latinsko-američkim plesovima.

U subotu, 16. ožujka, održavali su se kvalifikacijski krugovi natjecanja državnog prvenstva, a u nedjelju, 17. ožujka, poluzavršnice i završnice državnog prvenstva.

Odlični nastup

- Od 49 natjecateljica u svojoj dobnoj kategoriji, mlađa mladež, Ramona je od osmine finala, kroz četiri kruga natjecanja, izborila finale te se odličnim nastupom u finalu plasirala na 3. mjesto i okitila se brončanom medaljom na državnom prvenstvu u latinsko-američkim plesovima za 2024. godinu, poručuju iz Kluba.

Ovim plasmanom talentirana Ramona potvrdila je da je, kako u standardnim plesovima, tako i u latinsko-američkim plesovima, u samom vrhu hrvatskog sportskog plesa u svojoj dobnoj kategoriji, a brončana medalja koju je osvojila dodatni su vjetar u leđa i motivacija za daljnje redovite odlaske i putovanja na treninge u Varaždin, u klub koji je na ovom državnom prvenstvu osvojio 10 odličja, od toga 4 naslova državnih prvaka, 4 naslova viceprvaka i 2 brončane medalje.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku i TikToku!