Fotografija: Druženjem i nogometom zaokružen Dan BBŽ/ Foto: BBŽ
Galerija
Druženjem i nogometom zaokružen Dan BBŽ/ Foto: BBŽ

Proslava Dana županije zaokružena utakmicama političara, svećenika i novinara

Drago mi je da smo se svi zajedno podružili i zabavili za vrijeme, ali i nakon turnira. Vjerujem da ćemo i iduće godine organizirati turnir, odnosno da će postati svojevrsna tradicija, kaže župan Marušić



Nakon svečanog dijela, proslava Dana Bjelovarsko-bilogorske županije završila na malonogometnom igrališta. Naime, jučer je održan je prvi malonogometni turnir u povodu Dana županije, a nakon završetka turnira revijalne utakmice odigrali su ekipe Bjelovarsko-bilogorske županije, Grada Bjelovara, svećenika i novinara.

Svećenici protiv novinara/Foto: BBŽ
Svećenici protiv novinara/Foto: BBŽ

Organizator turnira, uz BBŽ, bila je i Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Republike Hrvatske - podružnica BBŽ, a u regularnom dijelu nastupile su četiri ekipe i to: Nikad dosta, USP Omege, Stolarija Art i Caffe bar 13.

Što se revijalnog turnira tiče, najveće nogometno umijeće iskazale su ekipe BBŽ i svećenika, koje su u majstorici odigrale neriješeno 1:1, tako da pobjednika nismo dobili.

Ekipa Grada Bjelovara/Foto: BBŽ
Ekipa Grada Bjelovara/Foto: BBŽ

Ekipa BBŽ/Foto: BBŽ
Ekipa BBŽ/Foto: BBŽ

Uz brojne načelnike i gradonačelnike, svoje ekipe predvodili su i čelnici Županija i Grada Marko Marušić i Dario Hrebak.

Županija je svladala Grad/Foto: BBŽ
Županija je svladala Grad/Foto: BBŽ

- Bilo je jako lijepo. Drago mi je da smo se svi zajedno podružili i zabavili za vrijeme, ali i nakon turnira. Vjerujem da ćemo i iduće godine organizirati turnir, odnosno da će postati svojevrsna tradicija uz Dan Bjelovarsko-bilogorske županije, zaključio je župan Marko Marušić, ujedno i domaćin jučerašnjeg druženja.

Foto: BBŽ
Foto: BBŽ

Ekipa svećenika/Foto: BBŽ
Ekipa svećenika/Foto: BBŽ

Foto: BBŽ
Foto: BBŽ