Fotografija: TK Fenisk dobio nova vrijedna priznanja/ Foto: TK Feniks Daruvar
Galerija
TK Fenisk dobio nova vrijedna priznanja/ Foto: TK Feniks Daruvar

PRIZNANJE KOLEGA Marko Novaković, Jakov Ogrizek i TK Feniks najbolji u regiji Sjever

Marko Novaković proglašen je najboljim igračem u kategoriji do 12 i 14 godina, Jakov Ogrizek najbolji u kategoriji do 10 godina, dok je klub nagrađen za najbolji rad i natjecanje u najmlađim kategorijama



Teniski klub Feniks ovih je dana dobio još jednu u nizu potvrda dobrog i predanog rada. Naime, po prvi puta teniska regija Sjever odlučila je dodijeliti godišnje nagrade najboljim pojedincima i klubovima, a u vitrine ovog daruvarskog kluba stigle su čak tri.

Marko Novaković najbolji u kategoriji do 12 i 14 godina/ Foto: TK Feniks Daruvar
Marko Novaković najbolji u kategoriji do 12 i 14 godina/ Foto: TK Feniks Daruvar

- Marko Novaković proglašen je najboljim igračem na Regiji u kategoriji do 12 i 14 godina, dok je Jakov Ogrizek proglašen za najboljeg u kategoriji do 10 godina. Nadalje, jedna od dvije klupske nagrade, koliko ih je dodijeljeno, također je pripala nama i to ona za najbolji rad i natjecanje s najmlađim kategorijama u 2022. godini, ponosno je poručio predsjednik TK Feniks Goran Popadić.

Zaslužena priznanja

Inače, u izboru je sudjelovalo svih 14 kluba iz čak pet županija i to Međimurske, Varaždinske, Koprivničko-križevačke, Virovitičko-podravske i Bjelovarsko-bilogorske, a dodjela nagrada održana je u Koprivnici. 

Jakov Ogrizek najbolji u kategoriji do 10 godina/ Foto: TK Feniks Daruvar
Jakov Ogrizek najbolji u kategoriji do 10 godina/ Foto: TK Feniks Daruvar

- Kada nas kolege proglase najboljima, to onda vrijedi barem dvostruko. Iskreno, nadali smo se da ćemo dobiti nagrade, tim više što Jakov i Marko imaju sjajne rezultate na državnoj razini. Da su nagrade uistinu zaslužene govori i podatak da je Marko dobio 12, a Jakov 11, od maksimalnih 14 bodova. Što se tiče klupske nagrade, upravo nam je ta najmlađa kategorija i najvažnija, jer tu počinje cijela priča. Naime, klupska nagrada nije dodijeljena glasovanjem klubova, kao što je to slučaj u pojedinačnim kategorijama, već isključivo prema bodovima s rang listi. Inače, kao klub djelujemo tek deset godina, a tenis je kao sport vrlo spor sustav, stoga nam ova priznanja puno znače, zaključio je Goran Popadić.

Klupska nagrada za odličan rad s najmlađim natjecateljima/ Foto: TK Feniks Daruvar
Klupska nagrada za odličan rad s najmlađim natjecateljima/ Foto: TK Feniks Daruvar

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!