Fotografija: Prijavite si i trčite na najzabavnijoj bjelovarskoj utrci/Foto: MojPortal
Galerija
Prijavite si i trčite na najzabavnijoj bjelovarskoj utrci/Foto: MojPortal

Prijavite se za najzabavniju bjelovarsku utrku FUN RUN: "Trče i mališani, idemo oboriti rekord"

"Ove godine na korzu ćemo imati i utrku predškolaca i osnovnoškolaca", kazao je Kovaček jedan od noviteta i naglasio kako se prijaviti može na stranici stotinka.hr.



BJELOVAR – Ako još niste, svakako se što prije prijavite za sudjelovanje u utrci FUN RUN koja će ove godine biti sastavni dio Terezijane.

To posebno veseli i predsjednika Atletskog kluba Bjelovar Nikolu Kovačeka koji se nada da će ovogodišnji broj prijavljenih trkača nadmašiti rekord iz 2029. godine.

Obaranje rekorda

- Imat ćemo, kao i prethodnih godina, utrku na pet i 10 kilometara te štafetnu utrku, četiri puta 2.5 kilometara. Trčat će se ulicama Bjelovara što je svima vrlo atraktivno, lijepo i zanimljivo. Ove godine na korzu ćemo imati i utrku predškolaca i osnovnoškolaca, kazao je Kovaček jedan od noviteta i naglasio kako se prijaviti može na stranici stotinka.hr.

Velika gužva na startu FunRuna/Foto: MojPortal
Velika gužva na startu FunRuna/Foto: MojPortal
Neposredno prije početka utrke/Foto: MojPortal
Neposredno prije početka utrke/Foto: MojPortal

Dogradonačelnik Igor Brajdić pozvao je sve svoje sugrađane da se prijave na utrku i pomognu oboriti rekord.

-Potrudili smo se da ova Terezijana bude najbogatija do sada što se tiče sportskog dijela. Na utrci FUN RUN očekujemo 500 trkača iz svih okolnih županija. Po prvi put imat ćemo i utrku djece, podsjetio je Brajdić.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku i TikToku!