Fotografija: Pakrački streličari imali su sjajan nastup u Čakovcu/ Foto: SK Kuna Pakrac
Pakrački streličari imali su sjajan nastup u Čakovcu/ Foto: SK Kuna Pakrac

Pakrački streličar Dario Marošević branit će boje Hrvatske na Europskom prvenstvu

Članovi SK Kuna novu godinu otvorili su sjajnim rezultatima na natjecanju u Čakovcu te su u Pakrac donijeli tri medalje



Dario Marošević, član Streličarskog klub "Kuna" Pakrac, od 19. do 24. veljače u disciplini goli luk branit će boje hrvatske reprezentacije na Europskom prvenstvo koje će se održati u Varaždinu.

Naime, Marošević te još tri člana ovog pakračkog kluba nastupili su proteklog vikenda na natjecanju u Čakovcu, na kojem su ostvarili sjajne rezultate.

- U organizaciji SK " Katarina Zrinska" iz Čakovca 7. siječnja održano je prvo ovogodišnje streličarsko natjecanje, na kojem su se lovile norme za nastup na dvoranskom Prvenstvu Hrvatske te je ujedno vršena provjera stanja forme kandidata za nastup na ovogodišnjem Europskom dvoranskom Prvenstvu. Po dosadašnjim rezultatima u sastav reprezentacije Hrvatske pozvan je naš član Dario Marošević, ponosno su poručili iz Streličarskog klub "Kuna" Pakrac.

Odličan početak nove godine

Kako kažu, na natjecanju su nastupila četiri člana njihovog kluba, koji su postigli sljedeće rezultate: Igor Krušić, tradicionalni luk seniori, prvo mjesto, Josip Šebić, goli luk seniori, treće mjesto, Dario Marošević, goli luk seniori, četvrto mjesto i Zoran Petrović, goli luk veterani, treće mjesto.

- Natjecanje je bilo dobro organizirano od strane domaćina. Čestitke članovima kluba na ostvarenim rezultatima, zaključili su iz Streličarskog klub "Kuna" Pakrac. 

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!