Fotografija: Trčalo je 29 natjecatelja/Foto: Compas
Trčalo je 29 natjecatelja/Foto: Compas

OMANOVAC ZIMSKA LIGA Đurčević najbrži, minutu nakon njega stigli Žanić i Kelemen

U ekipnom natjecanju uvjerljivo vode Požeške princeze, drugi su Lipičani Ljepotice i zvijer, a treći Kutinski ljepotani



Na startu četvrtog kola Omanovca Zimske lige, 6. siječnja kod pakračke Česme, okupilo se 29 natjecatelja, a stazu prema Omanovcu najbrže su savladali Antonio Đurčević (38:29), ispred Stjepana Žanića i Vedrana Kelemena koji su stigli minut kasnije, piše Compas.

U ukupnom poretku trenutno najbolje stoji isti trojac, a vodeći je Đurčević s maksimalnih 200 bodova. To je 50 više od drugoplasiranog Kelemena i 65 od trećeplasiranog Žanića, što je značajna razlika i potrebno je veliko iznenađenje kako bi u pehar za ukupnog pobjednika podigao itko drugi osim Đurčevića. 

Podijeljeno prvo mjesto

Kod žena su u 4. kolu prvo mjesto podijelile Požežanke Ivana Zelenika i Martina Šipoš Vučković, dok je Aleksandra Grdić došla treća. Ukupno vodeća je Zelenika sa 150 bodova, ispred Grdić Vidović i Šipoš Vučković koje su skupile po 140. U ovoj konkurenciji će biti posebno zanimljivo u posljednja dva kola.

U ekipnom natjecanju uvjerljivo vode Požeške princeze, drugi su Lipičani Ljepotice i zvijer, a treći Kutinski ljepotani.

Do kraja natjecanja su preostala još dva kola, a ona su predviđena za 28. siječnja te 18. veljače kad je nakon utrke predviđena svečanost proglašenja pobjednika, piše Compas.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!