Fotografija: Igračice Odbojkaškog kluba Daruvar nakon pobjede nad Bjelovarom/ Foto: OK Daruvar
Igračice Odbojkaškog kluba Daruvar nakon pobjede nad Bjelovarom/ Foto: OK Daruvar

Odbojkašice Daruvara "razbile" Bjelovarčanke: "Sjajnim rezultatom učvrstile smo 3. mjesto u ligi"

Kapetanica tima koji se natječe u 2. ligi Sjever, Katarina Pranjić, rekla je kako su prezadovoljni rezultatom i pohvalila odličnu igru svoje ekipe



Seniorke i mlađe kadetkinje Odbojkaškog kluba Daruvar senzacionalnim su rezultatom 3:1 u subotu pobijedile gostujuću, jaku ekipu Ženskog odbojkaškog kluba Bjelovar, učvrstivši tako treće mjesto u 2. ligi Sjever, samo tri utakmice uoči razigravanja. 

Kako nam je rekla kapetanica tima sastavljenog od djevojaka od 15-28 godina, Katarina Pranjić, borba je bila napeta, a rezultat uistinu senzacionalan. 

Ponosna na svoj tim

- Bjelovar, koji je sada četvrti na ljestvici, ima uistinu jaku ekipu, tako da sam jako ponosna na svoj tim. Moram pohvaliti djevojke koje su dale sve od sebe - kazala nam je zadovoljno Katarina Pranjić. 

Pred ovom uspješnom ekipom koju vodi trener Staša Bartoš još su tri utakmice. Najprije će, 27. ili 28. siječnja, u gostima u Velikoj Gorici igrati protiv HOK Gorica, zatim u Daruvaru dočekuju odbojkaški klub Ivanić Grad, trenutno drugoplasirani, a onda će opet u Veliku Goricu, no ovoga puta protiv OK Velika Gorica.

Kapetanica Pranjić kaže kako su djevojke utrenirane i motivirane te ne sumnja da će zadržati svoju poziciju u top 3 do kraja lige, odnosno, do razigravanja s obzirom da trenutno imaju deset, a četvrtoplasirani Bjelovar šest bodova. 

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!