Fotografija: Ovo nije prvi put da pakrački rukometaši igraju protiv Slatine/Foto: Radio Slatina
Ovo nije prvi put da pakrački rukometaši igraju protiv Slatine/Foto: Radio Slatina

Novopečeni prvoligaš iz Slatine slavio u Pakracu protiv rukometaša LiPe

Pakrački rukometaši, posebice u prvom poluvremenu, pružili su odličan otpor favoriziranim gostima, koji su tek u završnici poluvremena uspjeli pobjeći na osjetniju razliku



Rukometaši LiPe u utorak su odigrali 2. kolo Kupa HRS-a.

Ples kuglica u ždrijebu im je donio novopečenog prvoligaša Slatinu. Slatina je odlično krenula i u prvoligaško natjecanje te je u četiri odigrane utakmice, ostvarila tri pobjede i poraz, što ih svrstava u sam vrh prvoligaške ljestvice. Dobru formu potvrdili su i u Pakracu, gdje su savladali domaće rukometaše sa 26:38 (12:16).

Odlična utakmica

Iako obje ekipe nisu bile u punim sastavima, na pakračkom parketu se mogla vidjeti jedna odlična utakmica sa pregršt lijepih poteza. Pakrački rukometaši, posebice u prvom poluvremenu, pružili su odličan otpor favoriziranim gostima, koji su tek u završnici poluvremena uspjeli pobjeći na osjetniju razliku (12:16).

U drugom poluvremenu došla je do izražaja slatinska kvaliteta te su polako, ali sigurno nadograđivali svoju prednost. Takav razvoj situacije, pružio je trenerima da svoje minute upišu i mladići koji manje participiraju u prvenstvenim utakmicama, a i njima je to bila prilika za nametanje trenerima.

Stiže ekipa iz Borova

Najefikasniji u redovima LiPe bio je Ivan Macura sa 7 postignutih pogodaka. Kod Slatine je najefikasniji bio Marin Greganić sa čak 15 pogodaka. Nakon Kupa, „LiPa“ se okreće nastavku ligaškog natjecanja, gdje će u petak ugostiti odličnu ekipu Borova. Utakmica se igra od 20 sati u Gradskoj sportskoj dvorani Pakrac.