Fotografija: Mladi su tenisači pokazali najbolje od sebe u Zagrebu, Čakovcu i Varaždinu/Foto: Teniski klub Feniks
Galerija
Mladi su tenisači pokazali najbolje od sebe u Zagrebu, Čakovcu i Varaždinu/Foto: Teniski klub Feniks

Novi uspjeh daruvarskih tenisača iz Feniksa: "Stotine mladih sanjaju ovakve rezultate!"

"Imamo predstavnika i na ovogodišnjem Roland Garrosu. Naš trener Dino Galijaš je opet odlučio provjeriti da li je Eiffelov toranj još na istom mjestu", našalili su se iz TK Feniks



DARUVAR – Daruvarski mladi tenisači, članovi Teniskog kluba Feniks nižu nove uspjehe. Pohodili su Zagreb, Čakovec i Varaždin, a rezultati nisu izostali niti ovoga puta.

- Naši su članovi igrali po kontinentalnom dijelu Hrvatske s izvrsnim uspjehom. Kronološki, prvi i najteži ispit imao je Marko Novaković na Prvenstvu Hrvatske u pojedinačnoj konkurenciji i u igri parova i položio ga je, za njegove standarde  s vrlo dobrim. Kada na PH uđeš u četvrtfinale singla, dakle među 8 najboljih, a u parovima u polufinale, odnosno među 4 najbolja para, pa ti netko kaže da to nije odličan rezultat, vjerojatno pomisliš kako nekoliko stotina mladih natjecatelja iz generacije sanja takav rezultat, a u TK Feniks je to samo „vrlo dobro“.

Foto: Teniski klub Feniks
Foto: Teniski klub Feniks

Šalu na stranu, rezultat je sjajan, ali Marku nitko nije kriv što ide stopama svojih prethodnika i slijedi najviše standarde, ponosni su u klubu.

U finalu zlatne skupine

- Drugo događanje bilo je u Čakovcu otkud je „moćna gomilica“ od dva naša predstavnika opet pokazala zašto na ovim prostorima kotiramo kao klub u kojem se s mladima radi na najvišoj razini. Ivan Ratić je uz dvije pobjede u grupi treći meč izgubio u tie-breaku i završio u srebrnoj skupini gdje je došao do finala u kojem je naš Formula, nažalost, pokleknuo opet u tie-breaku. Naš drugi predstavnik Ricardo Kolić je suvereno prošao grupu i sve do finala zlatne skupine mu nije nitko pružio značajniji otpor, ali u finalu je od našeg Ricardinha u dva seta bio bolji ove godine suvereni broj jedan na Regiji Jakov Lukanec iz TK Đurđevac, prisjećaju se avanture iz Čakovca iz Teniskog kluba Feniks.

Foto: Teniski klub Feniks
Foto: Teniski klub Feniks

U otprilike isto vrijeme, dva dana se u Varaždinu borio Domagoj Petrušić na HTS turniru i stigao do četvrtfinala Bonus turnira.

- Spomenimo i da imamo predstavnika na ovogodišnjem Roland Garrosu, naš trener Dino Galijaš je opet odlučio provjeriti da li je Eiffelov toranj još na istom mjestu. Bravo za Markana, Ricardinha, Formulu i Domija, a Dini želimo ugodno vrijeme u Parizu, u šaljivom tonu poručuju Feniksovci.

Foto: Teniski klub Feniks
Foto: Teniski klub Feniks

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku TikToku!