Fotografija: Unatoč kiši, solidan broj navijača došao je pogledati prvu utakmicu na novi stadion u Bjelovaru/Foto: MojPortal
Galerija
Unatoč kiši, solidan broj navijača došao je pogledati prvu utakmicu na novi stadion u Bjelovaru/Foto: MojPortal

Nogometaši Bjelovara upisali povijesnu pobjedu na novom stadionu

Unatoč kiši, publika je u solidnom broju ispunila tribine Gradskog stadiona, a igrači s Logora odužili su im se na najbolji mogući način



Nogometaši Bjelovara u prvoj utakmici na novom stadionu rezultatom 3:1 pobijedili su Trnje i time na najbolji mogući način otvorili natjecanje u drugoj ligi. Momčad s Logora puno je bolje otvorila susret i već u prvih 20-ak minuta stvorila nekoliko solidnih prilika.

Povijesni pogodak Glavine

Ova utakmica u najljepšem sjećanju svakako će ostati Dominiku Glavini koji je u 37. minuti sjajnim udarcem pogodio rašlje i ušao u povijest kao strijelac prvog pogotka na novom bjelovarskom stadionu. Prednost domaćina nije dugo trajala jer je već u 42. minuti rezultat poravnao Polovnjak. Iako je Bjelovar bio puno bolji u prvom dijelu, na predah se otišlo rezultatom 1:1.

Foto: MojPortal
Foto: MojPortal
Foto: MojPortal
Foto: MojPortal

U drugom dijelu utakmica je praktički bila riješena u samo četiri minute. Naime, najprije je u 48. minuti Glavina postigao svoj drugi pogodak na utakmici, da bi u 52. Kočiš poentirao za, ispostavit će se kasnije, konačnih 3:1. 

Solidna posjećenost

Recimo i to da je unatoč kiši koja je konstantno padala nekoliko sati prije početka susreta, publika u lijepom broju ispunila Gradski stadion.

Foto: MojPortal
Foto: MojPortal
Foto: MojPortal
Foto: MojPortal
Foto: MojPortal
Foto: MojPortal

Idući susret nogometaši Bjelovara igraju idući vikend u Poreču protiv Jadrana.

Za kraj dodajmo da su nogometaši Mladosti iz Ždralova u svom debiju u drugoj ligi odigrali 0:0 na gostovanju u Čepinu protiv Zrinskog iz Jurjevca, u idućem kolu na Brdo stiže Međimurje.