Fotografija: NK Sloga sve se više infrastrukturno razvija/Foto: MojPortal
Galerija
NK Sloga sve se više infrastrukturno razvija/Foto: MojPortal

NK Sloga: "Izgradili smo terasu, riješili navodnjavanje i novu stolariju, a sada je na redu pomoćno igralište"

Grad Bjelovar je Nogometnom klubu Sloga osigurao sedam tisuća eura koje je taj Klub uložio u uređenje svojih prostorijaBJELOVAR - Grad Bjelovar redovito ulaže u sportsku infrastrukturu, što je iznimno važno za bavljenje sportom građana, rekreativno, ali i profesionalno.

U skladu s tim Grad Bjelovar je Nogometnom klubu Sloga osigurao sedam tisuća eura koje je taj Klub uložio u uređenje svojih prostorija.

Obećao pomoć i nagodinu

Prostor Kluba, s njegovim predstavnicima na čelu s predsjednikom Vjekoslavom Kraljem, obišao je jutros gradonačelnik Bjelovara Dario Hrebak.

Foto: MojPortal
Foto: MojPortal
Foto: MojPortal
Foto: MojPortal

Tom je prilikom istaknuo kako se u povijesti Bjelovara nije ulagalo u infrastrukturu gradskih klubova kao zadnjih nekoliko godina godina.

- Naša politika je da jedan euro osigura Grad putem sportske zajednice, a jedan euro moraju osigurati oni sami. Ovdje su volonteri, entuzijasti i neki sponzori napravili puno toga. Tu su završile i kocke s korza. Čestitam vodstvu kluba, pomoći ćemo i iduće godine, poručio je gradonačelnik Hrebak.

Foto: MojPortal
Foto: MojPortal
Foto: MojPortal
Foto: MojPortal

Predsjednik kluba je pak, pojasnio kako su u zadnjih godinu dana bili veoma aktivni.

Puno djece

- Na ulazu smo postavili kocke koje su stigle s korza, a koje nam je preko javnog poziva donirao Grad. Izgradili smo novu terasu dugačku 25 metara i popločili ju, a uređen je i vanjski dio zgrade. Imamo i novu stolariju na zgradi, a riješili smo i navodnjavanje terena uz pomoć cisterne koja se puni kišnicom, pojasnio je Kralj.

Na kraju se pohvalio kako Klub ima brojne selekcije mlađih uzrasta zbog čega moraju izgraditi pomoćno igralište.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku i TikToku!