Fotografija: NK Mladost-Nada Hrastovac nakon trijumfa/Foto: NK Hrastovac
Galerija
NK Mladost-Nada Hrastovac nakon trijumfa/Foto: NK Hrastovac

NK Mladost-Nada pobjednik je prvog "Draginog memorijala"

Po vrlo hladnom i kišovitom vremenu nogometaši Mladost-Nade prikazali su najviše od igre i bili uspješniji od gostiju iz Turnašice i Kozarica, te zasluženo osvojili prvi “Dragin memorijal”U sklopu priprema za proljetni dio sezone NK Mladost-Nada iz Hrastovca je protekli vikend upriličila u Hrastovcu “Memorijal Dragomir Čuljat 2021” - memorijalni nogometni turnir u spomen na Dragomira Čuljat, dugogodišnjeg člana kluba, predsjednika i trenera, te alfe i omege kluba devedesetih godina kada se klub natjecao u trećoj i drugoj hrvatskoj nogometnoj ligi i bio vodeća snaga županijskog nogometa, koji je preminuo početkom ove godine. 

Nezgodno vrijeme

Na ovogodišnjem prvom “Memorijalu Dragomir Čuljat 2021” uz domaćina NK Mladost-Nadu, sudjelovali su još NK Turnašica iz istoimenog mjesta pored Pitomače i NK Nafta iz Kozarica nedaleko Novske. 

Po vrlo hladnom i kišovitom vremenu nogometaši Mladost-Nade prikazali su najviše od igre i bili uspješniji od gostiju iz Turnašice i Kozarica, te zasluženo osvojili prvi “Dragin memorijal”. 

Josip Jambrešić u prodoru 
Josip Jambrešić u prodoru 

U prvoj utakmici NK Mladost-Nada je svladala NK Naftu iz Kozarica rezultatom 3:2 pogotcima Gorana Rubinić (2) i Hrvoja Lovrenčić. U drugoj utakmici NK Turnašica je bila uspješnija od NK Nafte 4:0, te se pitanje pobjednika turnira rješavalo u trećoj utakmici između NK Mladost-Nade i NK Turnašice. Nakon regularnog dijela utakmice rezultat je bio 1:1, uz pogodak Gorana Rubinića. Poslije izvođenja kaznenih udaraca s 11 metara s ukupnih 6:5 pobjeda je otišla na stranu domaće momčadi. Uspješni realizatori kaznenih udaraca bili su Goran Rubinić, Ivan Mandić, Josip Jambrešić, Bojan Pleša i Predrag Petak, dok je naš „Deda“ Jadranko Milanović obranio dva jedanaesterca.

Pobjednički sastav

NK Mladost-Nada je titulu pobjednika „Draginog memorijala“ ostvarila u slijedećem sastavu: Jadranko Milanović, Ivan Čuljat, Josip Jambrešić, Predrag Petak, Dario Milanović, Ivan Mandić, Hrvoje Lovrenčić, Bojan Pleša, Matija Marjanović, Nenad Šplajt, Goran Rubinić, Dejan Blagojevski, Josip Hasanac, Josip Šinko, Silvijo Čelec, David Kefelja, Tin Čunko i Dorijan Šinko, uz vodstvo trenera Željka Ščuković i tehnika Davora Kefelja.

Pozdrav uoči početka utakmice/Foto: Privatni album
Pozdrav uoči početka utakmice/Foto: Privatni album