Fotografija: Igrači Nexea očekivano su slavili u Bjelovaru/ Foto: Deni Marčinković
Galerija
Igrači Nexea očekivano su slavili u Bjelovaru/ Foto: Deni Marčinković

Našičani očekivano slavili u Bjelovaru. Unatoč porazu Kesizupci ostavili dobar dojam

Na trenutke sam bio jako zadovoljan našom igru, ali protiv ovakvog protivnika ne smijemo imati toliko rupa. U prvom poluvremenu razbranili smo njihovog golmana, što su oni kaznili brzim golovima, kazao je Pećina




Rukometaši Bjelovara porazom su otvorili novu sezonu. Naime, iz Dvorane europskih prvaka gosti iz Našica očekivano su odnijeli dva boda, a konačan rezultat glasio je 21:30 za Nexe.

Iako konačan rezultat to možda i ne govori, Kesizupci su večeras ostavili dobar dojam, posebice ako uzmemo u obzir da je zbog ozlijede na tribinama ostao Tibor Jurjević, najbolji domaći rukometaš u prošloj sezoni, a Mateo Lukačec participirao je jedino kroz sedmerce.

<p>Nakon dugo vremena na tribine se vratila publika/ Foto: Deni Marčinković</p>

Nakon dugo vremena na tribine se vratila publika/ Foto: Deni Marčinković

Osim početnih 20-tak minuta, u kojima su igrači Bjelovara koliko toliko držali priključak, Nexe je cijeli susret imao prednost između pet i sedam pogodaka. Nažalost, previše promašenih zicera koštalo je domaće rukometaše boljeg rezultata protiv objektivno jačeg protivnika.

Za pohvaliti je igra mladog Mateja Vulete koji je sa šest pogodaka ujedno bio i najefikasniji igrač Bjelovara, a stopostotan učinak iz sedmeraca ostvario je spomenuti Mateo Lukačec, koji je gostujuću mrežu zatresao u pet navrata. 

<p>Našičani su opravdali ulogu favorita/ Foto: Deni Marčinković</p>

Našičani su opravdali ulogu favorita/ Foto: Deni Marčinković

- Na trenutke sam bio jako zadovoljan našom igru, ali protiv ovakvog protivnika ne smijemo imati toliko rupa. U prvom poluvremenu razbranili smo njihovog golmana, a uz to smo promašili i četiri ili pet zicera, što su oni kaznili brzim golovima. Također, veseli me što nam na postavljenu obranu nisu stvarali previše šansi, što nam je bio i cilj. Čestitam Nexeu na pobjedi, ali i mojim dečkima na borbenosti, kazao je nakon utakmice trener RK Bjelovara Josip Pećina.

<p>Provjera potvrda na ulazu u dvoranu/ Foto: Deni Marčinković</p>

Provjera potvrda na ulazu u dvoranu/ Foto: Deni Marčinković

Dodajmo i tu da se nakon dugo vremena u dvorani okupilo oko dvjestotinjak gledatelja, koji su mogli uživati u dobrom rukometu. U idućem kolu Kesizupce čeka gostovanje u Kutini, protiv novog premijerligaša Moslavine, koju s klupe vodi Hrvoje Cikoja.