Fotografija: Uskoro će biti poznat pobjednik prvenstva/Foto: MK
Galerija
Uskoro će biti poznat pobjednik prvenstva/Foto: MK "Pakrac-Lipik"

NAKON LJETNE STANKE Stefan Lenče drugi na Međunarodnom prvenstvu u Krašiću

U ukupnom poretku Prvenstva, u konkurenciji 18 vozača Lenče je na vodećoj poziciji. Rasplet za naslov prvaka bit će poznat sljedećeg mjeseca kada će biti vožene posljednje dvije utrke Prvenstva



Prvo poprište gdje su vozači motocrossa imali priliku dokazati kako nisu izgubili formu nakon ljetne stanke, bila je utrka Međunarodnog prvenstva Hrvatske na stazi Draga u Krašiću 20. kolovoza, a Stefan Lenče osvojio je drugo mjesto, piše Pakrački list.

Stefan nije izgubio formu/Foto: MK
Stefan nije izgubio formu/Foto: MK "Pakrac-Lipik"

- Staza je bila izvrsno pripremljena te je u Štefovoj klasi MX65 nastupilo devet vozača. Na treningu je imao drugo vrijeme kruga te je kao drugi i birao rampu. Ispred njega bio je samo Roko Ivandić. Isti poredak bio je i u obje vožnje, gdje je Stefan završio na drugom mjestu iza Roka, izvijestio je Marko Straga, predsjednik Moto kluba “Pakrac-Lipik”.

Rasplet za naslov prvaka

U ukupnom poretku Prvenstva, u konkurenciji 18 vozača Lenče je na vodećoj poziciji s 43 boda prednosti ispred drugoplasiranog.

Opet na postolju/Foto: MK
Opet na postolju/Foto: MK "Pakrac-Lipik"

Rasplet za naslov prvaka bit će poznat sljedećeg mjeseca kada će biti vožene posljednje dvije utrke Prvenstva, 17. rujna u Mladini te 24. rujna u Kozarevcu, piše Pakrački list.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!