Fotografija: Na trening međunarodno poznatog trenera došla su djeca čak i iz Zagreba/Foto: Compas
Galerija
Na trening međunarodno poznatog trenera došla su djeca čak i iz Zagreba/Foto: Compas

Na prvi organizirani teniski kamp u Lipiku stigla djeca čak i iz Zagreba

Profesor Smičiklas radi prema „TFE metodi“ (tenis-fitness-energija) koja je u Tennis Magazinu, poznatom europskom sportskom časopisu, tri puta ocijenjena najvišom ocjenom za kvalitetu



LIPIK - U organizaciji lipičkog teniskog kluba Tenis Akademija Lipik jučer je započeo „Tenis – Fitness – Sport – Camp“, odnosno trodnevni teniski kamp namijenjen djeci od 5 do 14 godina, piše Compas.

Radi se o prvom organiziranom teniskom kampu na području Lipika kojeg provodi trener, prof. Željko Smičiklas, a već prvog je dana na treninzima sudjelovalo petnaestero djece s područja Lipika, Poljane, ali i Zagreba.

Radi se o prvom organiziranom teniskom kampu na području Lipika kojeg provodi trener Željko Smičiklas, a već prvog je dana  sudjelovalo petnaestero djece s područja Lipika, Poljane i Zagreba/Foto: Compas
Radi se o prvom organiziranom teniskom kampu na području Lipika kojeg provodi trener Željko Smičiklas, a već prvog je dana  sudjelovalo petnaestero djece s područja Lipika, Poljane i Zagreba/Foto: Compas

Naime, kvalitetu i rad te sve zahtjevne sportsko-edukativne aktivnosti koje provodi prof. Smičiklas, trener s dugogodišnjim međunarodnim iskustvom te najvišom A-licencom, prepoznalo je i pet djevojčica, kao i njihovi roditelji s područja Zagreba te su došle na trodnevne pripreme u kamp u Lipiku.

Najviša ocjena kvalitete

Profesor Smičiklas ističe kako se radi prema njegovoj „TFE metodi“ (tenis-fitness-energija) koja je u Tennis Magazinu, poznatom europskom sportskom časopisu posvećenom teniskom sportu tri puta ocijenjena najvišom ocjenom za kvalitetu.

Stoga ovaj trening koji se provodi u Lipiku podrazumijeva atraktivan, zanimljiv, zdravi i korisni integralni sportski i mentalni trening tijekom kojeg će polaznici steći znanje o osnovama tenisa, teoriji, tehnici, taktičkim sentencama, primjerenom fitnessu i mentalnim vještinama, piše Compas.