Fotografija: Unatoč ozljedi Lenčea koja ga je mučila i na stazi u Matkovcu, odlučio je nastupiti u Petrinji te je na treningu imao drugo vrijeme/Foto: Moto klub Pakrac-Lipik
Galerija
Unatoč ozljedi Lenčea koja ga je mučila i na stazi u Matkovcu, odlučio je nastupiti u Petrinji te je na treningu imao drugo vrijeme/Foto: Moto klub Pakrac-Lipik

MOTOCROSS Mladi Stefan Lenče - Štef unatoč ozljedi drugi u Petrinji

"Izvrsnim startom u prvoj vožnji Štef je bio vodeći prva tri kruga, no do kraja utrke Ivandić je uspio preuzeti vodstvo, dok je Štef završio utrku na drugom mjestu", kaže Marko StragaUtrka Slavonske lige u Petrinji u kojoj je nastupio Stefan Lenče -Štef u klasi MX65, vožena je 4. lipnja na stazi Zelena dolina, nepunih tjedan dana nakon utrke u Pakracu, piše Pakrački list.

-Unatoč ozljedi Lenčea koja ga je mučila i na stazi u Matkovcu, odlučio je nastupiti u Petrinji te je na treningu imao drugo vrijeme, odmah iza Roka Ivandića.

Vodeći prva tri kruga

Izvrsnim startom u prvoj vožnji bio je vodeći prva tri kruga, no do kraja utrke Ivandić je uspio preuzeti vodstvo, dok je Štef završio utrku na drugom mjestu, izvijestio je predsjednik Moto kluba Pakrac-Lipik, Marko Straga.

Foto: Moto klub Pakrac-Lipik
Foto: Moto klub Pakrac-Lipik

Kao i u Pakracu, početkom druge vožnje spustio se prolom oblaka što je organizatore primoralo na odluku o otkazivanju preostalih utrka. Tako je Štefu pripalo drugo mjesto računajući rezultate prve utrke, a sljedeća na rasporedu je u naselju Rakov Potok na stazi Draga Rakov Potok, piše Pakrački list.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!