Fotografija: Foto: Pakrački list
Galerija
Foto: Pakrački list

Mladi Stefan Lenče iz Prekopakre opet na postolju: "Osvojio dvije nove medalje"

Stefan je medalje donio iz Savskog Marofa gdje je bio drugi, te iz Požege gdje je utrku završio kao brončani. Sljedeće kolo Slavonske lige održat će se u Zaboku 7. svibnjaNa Uskrsni ponedjeljak vozila se utrka u Savskom Marofu u kojoj je nastupio Stefan Lenče.

-U velikoj konkurenciji od 12 vozača klase MX65, Stefan je već na treningu pokazao da je spreman za velike okršaje. Imao je drugo vrijeme na treningu, ispred njega je bio samo Taj Golež iz Slovenije.

Srebro iz Savskog Marofa/Foto: Pakrački list
Srebro iz Savskog Marofa/Foto: Pakrački list
Savski Marof/Foto: Pakrački list
Savski Marof/Foto: Pakrački list

U obje utrke izvrsni startovi gdje je u prvi zavoj ušao kao vodeći, ali već spomenuti vozač iz Slovenije preuzeo je i zadržao vodstvo u obje vožnje te je Stefan ukupno završio drugi“, kaže za Pakrački list predsjednik kluba, Marko Straga.

Izvrstan start

Protekli vikend vozila se odgođena utrka u Požegi na stazi Villare. Na treningu je Stefan ostvario izvrsno treće vrijeme, ispred njega bili su samo Roko Ivandić i Alex Novak.

Stefan je u Požegi bio treći/Foto: Pakrački list
Stefan je u Požegi bio treći/Foto: Pakrački list
Utrka u Požegi/Foto: Pakrački list
Utrka u Požegi/Foto: Pakrački list

Ponovno je izvrsnim startom u obje utrke zadržao treću poziciju, a veliku borbu vodio je s još jednim vozačem iz Slovenije, Leom Gajserom, no Stefan je držao svoj ritam, nije griješio te je na kraju uspio završiti na postolju.

Sljedeće kolo Slavonske lige održat će se u Zaboku 7. svibnja, piše Pakrački list.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!