Fotografija: Foto: Hrvački klub Čazma
Foto: Hrvački klub Čazma

Mladi čazmanski hrvači vratili se s jakog međunarodnog turnira s dvije medalje

Na njemu je sudjelovalo gotovo 400 natjecatelja iz osam država, a za čazmanski hrvački klub nastupilo je osmero članovaHrvački klub Čazma vratio se kući s 19. međunarodnog turnira grada Koprivnice "Zlatni pijetao" s dvije medalje.

Naime, kako su se pohvalili iz kluba, međunarodni turnir u hrvanju grčko-rimskim načinom za mlađe i starije dječake održao se u nedjelju u Koprivnici, a na njemu je sudjelovalo gotovo 400 natjecatelja iz osam država. Za čazmanski hrvački klub nastupilo je osmero članova, a postigli su sljedeće rezultate:

Početnici:

1. Dorian Kurtanjek- kategorija do 25kg -3 mjesto

2. Luka Mijatović - kategorija do 40 kg

3. Ivano Furmek - kategorija do 36 kg

4. Teo Videc - kategorija do 33 kg

Mlađi dječaci:

1. Rafael Matešin - kategorija do 44 kg

2. Raul Tešić - kategorija do 54 kg

Stariji dječaci:

1. Demian Kurtanjek-kategorija do 41 kg -3 mjesto

2. Borna Dujaković - kategorija do 44 kg

- Ovim putem pozdravljamo i našeg hrvača Arona koji nije mogao sudjelovati na turniru, a sa svojim napredkom zasigurno bi osvojio prvo mjesto u svojoj kategoriji. Veliko hvala svim roditeljima na podršci, sucima na poštenom suđenju. Posebno gospodinu sudcu Miji Marjanoviću, ne samo zbog odličnog i korektnog suđenja nego i zbog posebno pozitivnog odnosa prema djeci - poručili su iz Hrvačkog kluba Čazma zahvalivši se i Gradu Koprivnici i hrvačkom klubu Podravka, na ovako velikom turniru, gdje se sva djeca osjećaju dobrodošla.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku i TikToku!