Fotografija: Mali Dežanovčani bili su presretni putovanjem u Zagreb/Foto: NK DINAMO DEŽANOVAC
Galerija
Mali Dežanovčani bili su presretni putovanjem u Zagreb/Foto: NK DINAMO DEŽANOVAC

Mali Dežanovčani prvi put na Maksimiru: "Navijali su da su se tribine tresle"

"Poveli smo 45 mališana koji su trenutno u školi nogometa i natječu se u tri kategorije. Djeca su bila oduševljena", kaže predsjednik NK Dinamo Dežanovac Niko Ilinović



DEŽANOVAC - Uprava Nogometnog kluba Dinamo Dežanovac osmislila je na koji način razveseliti svoje najmlađe članove. Budući da je djeci nogometašima upravo nogomet najvažnija stvar u životu, Niko Ilinović, predsjednik Kluba pronašao je način kako oduševiti sadašnje, ali i privući nove članove.

Foto: NK DINAMO DEŽANOVAC
Foto: NK DINAMO DEŽANOVAC
Foto: NK DINAMO DEŽANOVAC
Foto: NK DINAMO DEŽANOVAC
Foto: NK DINAMO DEŽANOVAC
Foto: NK DINAMO DEŽANOVAC
Foto: NK DINAMO DEŽANOVAC
Foto: NK DINAMO DEŽANOVAC

- Došao sam na ideju odvesti ih u Maksimir na nogometnu utakmicu. Mnogi od njih nisu nikada bili uživo vidjeti takav događaj i naravno da su se raspametili samom idejom. Poveli smo 45 mališana koji su trenutno u školi nogometa i natječu se u  tri kategorije. Prije svega sam zamolio Dinamo Zagreb da nam doniraju ulaznice za polaznike škole nogometa što su oni i učinili. Hvala im na tome, kaže Ilinović koji je potom organizirao autobuse za djecu, Upravu i roditelje.

Gromoglasno navijali

- Ta su djeca po prvi puta u svom životu bili na Maksimiru. Na kraju nas je sveukupno od vodstva Kluba, roditelja i djece bilo 130. Djeca su bila oduševljena, nisu mogli dočekati polazak, a na tribinama su navijali gromoglasno kao da im je to zadnje. Sve se orilo, ponosan je Ilinović kojemu je sreća najmlađih u Klubu najvažnija.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!