Fotografija: Prva momčad Rukometnog kluba LiPa/ Foto: LiPa
Prva momčad Rukometnog kluba LiPa/ Foto: LiPa

LiPa gubila sa šest golova razlikepa uspjela napraviti veliki preokret

Ekipa LiPe, svjesna svojih kvaliteta, u drugo je poluvrijeme krenula na sve ili ništa i taj hrabri nastup im se na kraju isplatio



U hladnoj petrijevačkoj dvorani momčad RK LiPa pobijedila je favorizirane domaćine, drugoplasiranu ekipu lige, rezultatom 30:33 (18-14), piše Compas.hr.

Početak nije bio dobar, posebno na početku  gdje je učinjeno previše grešaka i pri tome su domaćini nametnuli svoju igru te su naši rukometaši zbog toga gubili i po 6 razlike. Međutim, ekipa LiPe, svjesna svojih kvaliteta, u drugo je poluvrijeme ušla "na glavu", što se u konačnici i isplatilo.

Utakmica je dobivena na kolektiv i na timsku igru, nešto što je kod protivnika ovaj put izostalo. U tom pobjedničkom duhu, LiPa će sljedeći vikend dočekati prvoplasirane RK Spačva 2, mlade i poletne dečke u utakmici koja će biti test spremnosti za povratak u viši rang.

Za LiPu su igrali Smiljčić (9), Major (5), Šimić, Macura i Sadilek po 4, Sommer i Hlapović po 3, golman Kešćec 1, a nastupili su još Paragi, Friš, Frajfogel i golman Vujatović.