Fotografija: Foto: Screenshots Youtube kanal MANGO CLUB OPOLE - Battle For Split
Galerija
Foto: Screenshots Youtube kanal MANGO CLUB OPOLE - Battle For Split

Leon Krajačić nakon samo 52 sekunde pobijedio protivnika: "Sudac morao prekinuti borbu"

Bila je to sedma profesionalna pobjeda Krajačića, a svih sedam ostvario je u prvoj rundiLeon Krajačić je vrlo efikasno i nadmoćno apsolvirao jučerašnju borbu protiv Poljaka Patryka Kontnya te tako priredio posjetiocima stadiona Torcida Kup najkraću borbu večeri, samo 52 sekunde bile su potrebne kako bi nakon niza neprekidnih Leonovih udaraca sudac prekinuo borbu, piše Pakrački list.

Poljak je vrlo agresivno i napadački krenuo u meč, no ubrzo ga je Krajačić “pripitomio” snažnim udarcem koljenom nakon kojeg je uslijedilo rušenje u parter u kojemu je Poljak ostao potpuno nemoćan nakon rafala Leonovih udaraca gdje sucu nije preostalo ništa drugo nego prekinuti borbu.

"Bitka za Split"

Bila je to sedma profesionalna pobjeda Krajačića, a svih sedam ostvario je u prvoj rundi. Borilački spektakl “Bitka za Split”, pojedinačne borbe devet Hrvata protiv devet Poljaka u mečevima boksa, kickboxa i MMA, pred više od tisuću gledatelja na kultnom splitskom stadionu osvojila je Hrvatska rezultatom 7:2, piše Pakrački list.

Leon Krajačić i Ivan Kiš/Foto: Privatni album
Leon Krajačić i Ivan Kiš/Foto: Privatni album

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku i TikToku!