Fotografija: Idućeg vikenda održava se prva utrka po obroncima Bilogore/  Foto: Nikolina Mimić Dujmović
Galerija
Idućeg vikenda održava se prva utrka po obroncima Bilogore/  Foto: Nikolina Mimić Dujmović

Još se stignete prijaviti na prvu trail utrku po obroncima Bilogore

Prvo izdanje utrke održat će se 26 .lipnja, a trčat će se na tri različite staze u duljinama od 5,15 i 25 kilometara. Za sve sudionike osigurani su brojni pokloni



Idućeg vikenda po prvi put održat će se trkačka  utrka na obroncima Bilogore. Organizator je udruga Go2, koja iza sebe ima nekoliko uspješnih izdanja Bjelovar FunRun utrke, a ove godine organizatori su odlučili da cestovna utrka dobije i svoju trail inačicu.

Tri različite staze

Prvo izdanje Bilogora traila održat će se 26. lipnja, a trčat će se na tri različite staze u duljinama od 5,15 i 25 kilometara. Naravno, najkraća staza idealna je za mlađe dobne skupine i rekreativce, dok će se oni fizički pripremljeniji upustiti u lov na ipak malo više kilometara.

Trčat će se predivnim šumskim krajem po pitomim bilogorskim brežuljcima sa startom i ciljem na poznatom bjelovarskom izletištu Kamenitovac. Za sve sudionike osiguran je bogati startni paket koji osim standardne majice i medalje uključuje i ručak za sve sudionike te proizvode sponzora.

Organizatori prvog izdanja Bilogora trail je udruge Go2/ Foto: Facebook
Organizatori prvog izdanja Bilogora trail je udruge Go2/ Foto: Facebook

Čak 95 posto sve tri staze trčat će se šumskim putevima s laganim uzbrdicama i nizbrdicama što je pravi mamac za svakog trail trkača. Trenutno je prijavljeno više od 200 natjecatelja s područja cijele Republike Hrvatske, a obzirom da su prijave otvorene do 23. lipnja, organizatori očekuju još veliki broj prijava.

Prijaviti se možete na: https://www.stotinka.hr/hrv/dogadjaj/1273

Sve službene informacije vezane uz samu utrku možete pronaći na facebook stranici „Bilogora Trail“. Organizatori udruge Go2 pozivaju vas da dođete u što većem broju i uživate u svim blagodatima bilogorskog kraja.

Također, napominju da su pred nama još dva događaja ove godine, a to su GO2StreetBall koji će se odžati tokom ovog ljeta i neizostavna utrka Bjelovar FunRun koja će se održati u rujnu ove godine.